UGODNO DRUŽENJE

Nevena Rendeli i Vlatka Pokos u provodu bez partnera

13.11.2015 u 12:30

  • +11

Poznate Hrvatice isprobavale Kérastase proizvode

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Promocija ili predstavljanje nekog novog proizvoda uvijek je dobra prigoda za druženje poznatih lica s njihovim kolegama i poznanicima. Tako je bilo i na sinoćnjoj prezentaciji novog Kérastaseovog proizvoda koji su isprobale brojne domaće poznate osobe

Urednica i voditeljica na HRT-u Nevena Rendeli, koja odnedavno ljubi HTV-ovog snimatelja Maka Vejzovića, i pjevačica Vlatka Pokos, koja je nakon kratkog prekida s biznismenom Ivicom Biljanom obnovila vezu, nisu došle u pratnji svojih voljenih muškaraca. Iako su vidno zaljubljene i sretne, nisu htjele komunicirati s novinarima. I ostale celebsice bile su dobro raspoložene i uživale u druženju i glazbi u frizerskom studiju Antonija.

Tijekom godina taj je studio Zagrepčankama postao jedan od omiljenih, a na novoj lokaciji nudi kozmetičke te druge beauty usluge. U luksuznom i ugodnom ambijentu najnoviju ikonu iz Kérastasea - Elixir Ultime, i druge sofisticirane inovacije među prvima su isprobale i oduševile se još neke poznate hrvatske ljepotice poput Tamare Garbajs, Tončice Čeljuske, Josipe Pavičić i Ornele Vištice.