IVANA ERGIĆ

'Nekad sam čitala bajke, a danas jednu živim'

Ana Vilenica, Ivana Delač Đolo, Ivana Ergić, Nina Slamić Gudeljević

Ana Vilenica, Ivana Delač Đolo, Ivana Ergić, Nina Slamić Gudeljević

Izvor: Promo fotografije / Autor: Iva Lulić za Studio Marcela

U prirodnom ambijentu Park-šume Maksimir snimljen je bajkovit editorijal. Priča o šumskim vilama postala je stvarna jer su poznate Hrvatice izvrsno utjelovile ta nježna bića. Vile su nakratko postale glumica Ana Vilenica, nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, bivša Miss Hrvatske Nina Slamić Gudeljević i Ivana Ergić, kojoj je pripala uloga Zubić vile

'Kao mala vjerovala sam u Zubić vilu. Za svaki mliječni zub ostavljala mi je novac ispod jastuka i novi trajni zub na mom osmijehu. Kad sam odrasla, shvatila sam da Zubić vila ne postoji, a danas imam svog vilenjaka, zubara Zvonu Svalinu', ispričala nam je Ivana Ergić.

Nekadašnja misica je kao mala čitala bajke i zamišljala da je život bajka. 'Stalno mi govore da budem realna, da se spustim na zemlju i da bajke ne postoje. Ali do sada sam sve što sam zacrtala i zamislila i ostvarila. Zato vjerujem u bajke i živim jednu takvu', pohvalila se.

Lijepa Vodičanka danas živi daleko od svjetla pozornice i izbora ljepote. 'Zadovoljna sam svime. Izrađujem lampe koje su jako tražene i uveseljavaju ljude, volontiram u udruzi Dodir, u kojoj pomažem gluhoslijepim osobama, a i u privatnom životu mi cvjetaju ruže', kaže Ivana.

Osim nje, u snimanju editorijala sudjelovale su ambasadorice studija Marcela, pjevačica Lidija Bačić, glumica Ana Vilenica, nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura i Ivana Delač Đolo te Nina Slamić Gudeljević i Nikolina Miletić.

Iva Lulić za Studio Marcela

Iva Lulić za Studio Marcela

Izvor: Promo fotografije / Autor: Iva Lulić za Studio Marcela


Ivana Ergić je na snimanju editorijala bila Zubić vila

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!