DOK SU FEMINNEMKE SLAVILE

Neda Parmać pobjegla i pobjedu proslavila u naručju dečka

06.03.2010 u 00:07

Bionic
Reading

Dok su feminnemke slavile pobjedu, njihova članica Neda Parmać prišapnula im je na uho da će sa svojim dečkom otići u potragu za boljim noćnim provodom

Tijekom polufinalne večeri Dore bilo je i više nego veselo u green roomu, gdje su goste i izvođače zabavljale vrckave voditeljice Ida Prester i Iva Šulentić. Obje su bile odjevene vrlo seksi, haljine im je za ovu prigodnu pripremio dvojac Elfs. Bilo je i više nego očito da su se osjećale atraktivno u zavodljivim haljinama koje su bile ultrakratke te su samim time zavodile sve prisutne goste. Čak su u pauzama zaplesale i animirale izvođače da bi im razbile tremu koja je vladala prije proglašenja finalista.

Prava euforija zavladala je green roomom kada su voditelji proglasili pobjednike. Carla Belovari, Valungari, Giuliano, Feminem, klapa Iskon, Franko Krajcar, Doris Teur i Swing Mamas ušli su u finale te će se boriti u subotu za mjesto predstavnika zemlje na Eurosongu u Norveškoj.

'Jako mi je drago što su ljudi glasali za mene i ovoga puta. Jako sam sretna, malo sam u šoku. Nisam računala s tim, jer nisu prošle neke jako dobre stvari. Ako pobijedim na Dori, dat ću sve od sebe na Eurosongu. Što se tiče mog nastupa, imala sam veliku podršku mame i prijatelja i hvala im na tome. Trudit ću se i dalje', kazala je Carla, koja nije mogla skriti oduševljenje sa svog lica.

     

Iako su prošle godine završile na trećem mjestu, djevojke iz grupe Feminnem nisu se obeshrabrile. I ove godine s

pjesmom Lako je sve krenule su u borbu za pobjednički tron. Sinoć su se izborile za ulazak u finale, zbog čega su ponovno imale razlog za slavlje.

'Nakon uzbudljive večeri napokon ćemo se odmoriti i nadamo se da ćemo sutra imati bolji startni broj, budući da smo u polufinalu nastupile prve. Također pozivamo svoje fanove da glasuju za nas. Htjele smo biti prirodne i bilo nam je lakše predstaviti se publici budući da smo same pisale tekst te se nadamo da će svi prepoznati naš trud. Htjela bih spomenuti dasmo konačno pronašle savršenu članicu - Niku Antolos. Obitelj nas podržava i osjećamo se dobro na pozornici', kazala je Pamela Ramljak, a Neda Parmać nakon proglašenja pobjegla je u naručje svom dečku.

Gubitnica večeri bila je Martina Vrbos, koja je imala iznimno atraktivnu haljinu nalik kreacijama Alexandera McQueena. Martina je odmah nakon poraza ugasila mobitel i pokupila se u hotel vidno razočarana, jer je, kako nam je i sama otkrila za tportal, uložila puno u tu pjesmu koja je prvobitno bila napisana za Miju Kovačić, a po narudžbi njezina dečka Ivora Vucelića.

U subotnjoj večeri svoje snage s novim finalistima odmjerit će Franka Batelić Marta Kuliš i drugi koji su se u finale direktno plasirali.