FORESTLAND

Ne propustite najzeleniji ljetni festival u Hrvatskoj

19.07.2016 u 18:18

Bionic
Reading

Ukoliko se između 4. i 6. kolovoza nađete u mjestašcu Brezje kraj Čakovca, tamo će vas dočekati najzeleniji hrvatski glazbeni festival – Forestland

U tri godine postojanja, Forestland je ugostio neke od najpoznatijih svjetskih umjetnika poput Sick Individuals i DubVision, regionalnih legendi Timo G, Kosta Radman, JuraS, Andy Boy, Clay Clemens i mnogih mnogih drugih.

Ove godine glavni headlineri ubrajaju kanadski duo Dzeko&Torres, talijanski house genije Alex Kenji i mlade zvijezde u usponu dj-i Radiology i Matroda, kao i jedan od najpoznatijih DJ-a hrvatske Ibize Kosta Radman. Uz njih i Official resident dj`s Sasha Mikac & Timo G, još nekoliko desetaka DJ-eva zabavljat će vas puna tri dana i noći.

Festival je svoju četvrtu godinu dočekao s još jednim ekstra danom i s još jednom pozornicom, stoga je ovogodišnji moto #24x3 odnosno 24 sata glazbe kroz tri dana na tri pozornice. Tako ćete, uz sad već iznimno popularnu main stage pozornicu 'Forestland' i prošlodišnji hit 'Beach stage', moći uživati i na popularnoj after party pozornici po uzoru na Boiler room - #Forestroom stage na kojem će se zasigurno dočekati lude rasplesane zore i najljepši izlasci sunca.


Festival je u prethodna tri izdanja bio odlično posjećen, uz velik broj posjetitelja iz inozemstva, poglavito Slovenije, pa se tako i ove godine očekuje navala međunarodnih prijatelja iz Slovenije i zemalja u okruženju.

S najavljenih 50-ak DJ umjetnika sa svih strana svijeta, najbolji techno i house, bass i grime, trap i trance, EDM i elektronika te najluđim afer partyjima zapakiranih u šumski scenarij i pozitivnu vibru očekuje vas jedan od originalnijih ljetnih festivala u Hrvatskoj.

Ulaznice su po cijeni od 100 kuna za 3 dana festivala dostupne su na službenoj stranici festivala