OD 14. DO 17. KOLOVOZA

Ne propustite DU-EL Fest u Dubrovniku

12.08.2013 u 14:02

Bionic
Reading

Tisuće mladih ljudi uživalo je prošle godine na festivalu Re-Vel-In, koji je zahvaljujući predivnoj lokaciji, sjajnim izvođačima i potpuno novom konceptu privukao publiku iz cijele regije. Ove godine Culture Club Revelin je odlučio napraviti još duži i atraktivniji festival dobre glazbe, ali i dobrih vibracija na mjestu, kojem ćete se vraćati još puno puta, festival koji će definitivno Dubrovnik stavit na mapu top ljetnih destinacija za mlade ljude i još više unaprijediti i proširiti turističku ponudu grada

Ove godine novi festival DU-EL FEST (Dubrovnik eletronic festival) održati će se od 14. do 17. kolovoza u Culture Clubu Revelin, a klub pripremio je impozantnu listu zvijezda elektronske glazbe.

Najuspješniji nizozemski DJ i producen Fedde le Grand gostovat će 14. kolovoza u Culture Clubu Revelin. Fedde Le Grand uzdrmao je svojim hitom 'Put Your Hands Up For Detroit' radijski eter i zapalio klupske večeri diljem svijeta, a odnedavno se pridružio probranom timu producenata izbirljive kraljice popa Madonne. Madonna je za promociju svoje posljednje turneje 'Sticky & Sweet' koristila upravo Grandov singl 'Put Your Hands Up For Detroit'. Vokali iz njezine legendarne pjesme 'Music' naslonili su se na Grandove moćne ritmove iz navedenog hita, koji je osvojio brojne nagrade diljem svijeta. Uslijedio je Madonnin poziv za remiks pjesme 'Give it 2 Me', a Le Grand je ranije remiksirao i Robbie Williamsa te Grammyjem ovjenčanog frontmena Black Eyed Peasa, Will.I.Ama.

Kvalitetu njegova rada i uspješnih zvučnih electro/house/hip hop koktela, struka je prepoznala, pa Fedde le Grand osvaja nagrade gdje god nastupa. Priznanje je dobio na Ibizi prije tri godine, a na Zimskome festivalu glazbe u Miamiju odnio je tri nagrade (najbolji breakthrough solo umjetnik, najbolji break/electro zvuk i za najbolju underground house pjesmu).

Ulaznice : 149 kuna u pretprodaji, 199 kuna na ulazu. 299 kuna VIP.

Fedde Le Grand - 'Put Your Hands Up For Detroit'

Culture Club Revelin 15. kolovoza ugostit će DJ-a Bennyja Benassija, koji je uspio svojim prepoznatljivim zvukom još jednom dokazati zašto ga prati reputacija ponajboljeg svjetskog DJ-a. Slavni Talijan, okrunjen prestižnom glazbenom nagradom Grammy, gostovao je, već tradicionalno na dva Aquariusova festivala (Beat The Heat i Moonsplash). Remiskirao je etablirane glazbenike kao što su Outkast, David Guetta, Moby, Goldfrapp, Paul Oakenfold, Faithless... Uz Bennyja će nastupiti i DJ Rivaz.

Ulaznice: 99 kuna u pretprodaji, 149 kuna na ulazu. 249 kuna VIP.

Chris Brown & Benny Benassi - 'Beautiful People'


Nakon nastupa Bennyja Benassija, pozornicu Culture Cluba Revelin zatrest će Syke'n'Sugarstarr - Sean Finn i Jay Sebag . Još početkom 90-ih popularni DJ dvojac Syke'n Sugarstarr, započeo je s produkcijom svjetski poznatih klupskih hitova, te se tako pozicionirao na sam vrh ljestvice najboljih producenata i DJ-a. Njihova prepoznatljivost odlikuje se u vještini postavljanja novih trendova u house glazbi. Syke'n'Sugarstarr odgovorni su za apsolutni hit 2006.godine 'Are You Watching Me, Watching You' na kojem su surađivali s Alexandrom Princeom. Kao dokaz da su uistinu ostavili traga na razvoju glazbene industrije, govori i suradnja s brojnim produkcijskim kućama, kao što su Ministry of Sound, Universal Music, Subliminal, Soulfuric, Peppermint Jam Kontor Records i mnogim drugim. Njihov megahit 'Danz' predstavljen je na Miami Winter Music Conference '07 i predložen je za jednu od tematskih pjesama na Ibizi, a 'Like This Like That' zauzeo je 3. mjesto na poznatom britanskom Buzz Chart-u.

Iza imena njemačkog DJ/producenta Sean Finna u posljednjih deset godina stoji energični plesni house kojim Sean podiže raspoloženje već u prvim minutama gdje god da nastupa. Preferira brojnu publiku pa i dok producira radi to na način da ispred sebe zamisli ljude koje želi usrećiti. U svojoj diskografiji broji preko 50 naslova koji su nerijetko zauzimali prva mjesta glazbenih ljestvica poput Prodigyjevog hita 'No Good' ( prvo mjesto na German Dance Charts) 'Saxofono' and 'Let You Go' koju su rado vrtili DJ-i poput John Aquavive Roger Sancheza i DJ Tiesta.

Syke n Sugarstarr & DBN feat. Cosmo Klein - 'My belief'


Jay Sebag - vokal iz Pariza s nevjerojatnim i prepoznatljiv glasom koji varira između vokala Justina Timberlakea, Michaela Jacksona i Georgea Michaela, a nastupa prije svega u house glazbi.  Već dugi niz godina Jay Sebag je 'glas Martina Solveiga', te su zajedno nastupali s više uspješnih hitova, kao što su 'Rocking Music' (broj 1 u Velikoj Britaniji, Italiji, Australiji), 'Rejection', 'Something Better' i 'C’est la vie' (Top 10 u nekoliko zemalja)

Inspiriran urbanim zvukom DJ Philipe počeo je svoju karijeru s nepunih 15 godina, da bi već slijedeću godinu započeo kao rezdient kluba Aurora. U narednom razdoblju se profilirao u iznimno respektabilnog clubbing DJ-a, što je rezulitiralo brojim nastupima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Posljednjih godina se posvetio produkciji te je izdao respektabilan broj radova za BaileMusic Rec.i Diverse Rec. te je na berlinskoj radio postaji Radio Freakwelle njegov singl ‘Liquid’ bio broj 1 tri tjedna za redom a singl 'Lucky'  zauzeo drugo mjesto na chart top listi iste postaje. Za Syke’N’Sugarstarr je obradio hit singl ‘Ticket to ride’ te novoizdani singl  ‘Get up’.

Ulaznice: 99 kuna u pretprodaji, 149 kuna na ulazu. 249 kuna VIP.

Ove godine Culture Club Revelin ugostit će jedan od najatraktivnijih programa u klupskoj sceni Kinky Malinki. Glazba koju preferiraju je ritmični house s mnogo veselja i dobre atmosfere na podiju. Kinky Malinki redovito organizira svoje partyje u prestižnim destinacijama elektronske glazbe od Londona i Miamia, do Ibize, Amsterdama, Singapura a na španjolskoj Marbelli imaju već dugogodišnju rezidenciju. 17. kolovoza u sklopu klupskog programa Kiknky Malinki u Culture Clubu Revelin nastupit će DJ Kim Fai

Kim Fai tek se nedavno pojavio na klupskoj sceni i vrlo brzo počeo plijeniti pažnju i podršku velikana kao što su Mark Knight i Funkagenda. Njegova glazba uglavnom se sastoji od njegovog vlastitog materijala bilo da je to njegov originalni rad ili remiksevi. Kim je time postavio svoj jedinstveni zvuk koji u kratkom vremenu postaje prepoznat diljem svijeta, a nastupao je na svim velikim eventima kao Tomorrowland, Creamfields, GlobalGathering. Potpisao je i izdaje za poznate labelove Size Matters te Toolroom Knights

Ulaznice: 99 kuna u pretprodaji, 149 kuna na ulazu. 249 kuna VIP.

Nema sumnje da vruća ljetna sezona u Culture Clubu Revelin ne jenjava, a svoje ulaznice možete potražiti na slijedećim pretprodajnim mjestima te u sustavu eventim.hr

Caffe 'BRAZIL'– DOC
Sport caffe 'BALUN' – Mokošica
Caffe Bar 'PARADISO'
Caffe Bar 'AFRIKA'
Caffe Bar 'CASABLANCA'
Caffe Bar 'MICRO'
Caffe Bar 'DIX'
Caffe Bar 'LAUS' (TC MERCANTE)
Lounge Bar 'CULTO'
Pizzeria 'TABASCO'
Caffe Pizzeria 'BLUE PLANET'
Club '23'
Caffe Bar 'Zino'