TI & SILENTE

Nastupite sa Silenteom u Domu sportova

26.01.2016 u 10:39

Bionic
Reading

Grupa Silente pokreće akciju u kojoj će njihovi fanovi dobiti priliku s njima nastupiti na najvećem koncertu njihove karijere – u Domu sportova 20. veljače. Usporedo s početkom akcije bend je u eter pustio sjajan videospot za singl 'Rekla si'

TI & SILENTE (NA POZORNICI DOMA SPORTOVA)

Nije neka tajna da fanovi Silentea redovito s bendom u glas otpjevaju cijeli koncert. Za poseban datum u svojoj povijesti grupa je pripremila akciju u kojoj će to 'grupno pjevanje' dići stepenicu više.
U akciji 'Ti & Silente' najbolji će dobiti priliku pjevati sa Silenteom na koncertu u zagrebačkom Domu sportova 20. veljače

Princip prijave je jako jednostavan:
•    Potrebno je snimiti video na kojem se pjeva bilo koja pjesma grupe Silente (nevažno je li jedna ili više njih, cijela ili samo refren, važno je pokazati pjevačko umijeće).
•    Video treba uploadati na bilo koji servis poput YouTubea ili Vimea.
•    Link s videom te svoje podatke (ime i prezime, mobitel) poslati na mail pjevaj@silente.hr

Rok za prijavu je utorak, 2. veljače, do 23:59.
Sve prijave pregledat će strogi žiri te na koncu odabrati one najbolje i najupečatljivije koji će se s bendom popeti na pozornicu Doma sportova i otpjevati jednu pjesmu.

VIDEOSPOT 'REKLA SI'

'Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)' novi je spot benda snimljen pod redateljsko-producentom palicom Antonete Alamat Kusijanović i Barbare Vekarić. Spot je vizualizacija noćne more djevojke uplašene da će joj vezanje za određenog muškarca uzeti slobodu. Priča je temeljena na premisi pjesme o Njoj koja kaže da nikada nije voljela ovako, a sukobljava se sa savjesti i duhovima prošlosti svih muškaraca kojima je nekad to rekla.

Da podsjetimo – pjesma 'Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)' objavljena je kao peti singl na aktualnom albumu 'Neće rijeka zrakom teći'. Ujedno, grupa Silente je s tom pjesmom nastupila prošlog petka na Zagrebačkom festivalu i osvojila najveći broj glasova fanova u glasanju putem aplikacije festivala. Da grupa ima jaku fan bazu, potvrđuje još i činjenica da je dvije godine uzastopce nominirana za 'Večernjakovu ružu' (ove godine u kategoriji 'Glazbenik godine').

Osim velikog zagrebačkog koncerta, Silente će u sljedećih mjesec i pol dana odsvirati čak osam koncerata. Zadarski Maraschino Bar vidjet će ih 6. veljače. Vikend nakon Zadra čekaju ih tri povezane svirke: 12. Slavonski brod, 13. Delnice te na Valentinovo premijerni nastup u beogradskom Mixer Houseu. Dan prije Doma sportova Silente će predvoditi Čehaj Fest u Nedelišću, a već su poznata i dva datuma u ožujku – 5. 3. su u pazinskom Max Magnusu, a 11. 3. u riječkom Pogonu kulture

Ulaznice za koncert u Domu sportova
Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kn, a na dan koncerta cijena je 85 kn

Službena prodajna mjesta:
●    Dirty old shop, Tratinska 18
●    Rockmark, Berislavićeva 13
●    Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
●    Aquarius CD Shop, Varšavska 13
●    Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr  

Organizator koncerta je LAA.