ZAKOPČANI DO GRLA

Naši zgodni vaterpolisti mame uzdahe i odjeveni

04.12.2015 u 10:09

Bionic
Reading

Atraktivni hrvatski vaterpolo reprezentativci već treću godinu zaredom poput pravih modela poziraju za nove kalendare. Iako su nas do sada zagrijavali pokazivanjem svojih isklesanih tijela, za 2016. godinu su pripremili nešto sasvim drugačije!

Pred objektivom fotografa Gorana Matijašeca pozirali su odjeveni, ali to im još dodatno naglasilo seksipil. Novi partner reprezentacije, vodeća hrvatska muška marka Galileo, naše je vaterpoliste učinila jednako atraktivnim te ih predstavila u jednom novom, dosad rijetko viđenom izdanju.

'Novi kalendar nas predstavlja u jednom novom i nama, iskreno, dražem ruhu. Na suradnju s Goranom smo navikli pa je ove godine snimanje prošlo lakše nego ikad', otkrio je kapetan Josip Pavić i dodao: 'Pred nama je olimpijska godina u kojoj branimo zlato iz Londona. Već početkom siječnja u Beogradu nas očekuje Europsko prvenstvo. Pozivam sve ljubitelje sporta da nas bodre u najvažnijoj godini ovog olimpijskog ciklusa!'

Prošlogodišnji kalendar mamio je brojne uzdahe jer su dečki pokazali sve adute, ali ove je godine ideja otišla u smirenijem i elegantnijem tonu. To svakako nije negativno jer naši dečki i u odijelima izgledaju nevjerojatno seksi!