BEZ TEŽIH OZLJEDA

Napadnut i opljačkan basist Pearl Jama

16.05.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Jeffa Amenta, 46-godišnjeg basista popularnog benda Pearl Jam, napala su i opljačkala trojica napadača naoružana noževima, no iako je prilikom ovog neugodnog događaja rasjekao glavu, glazbenik je na svu sreću prošao bez većih posljedica

Glazbenik je napadnut u blizini studija Southern Tracks Recording u Atlanti, gdje njegov slavni bend s producentom Brendanom O'Brienom snima novi album, što je njihova prva suradnja nakon albuma Yield iz 1998. godine.Policija je izvijestila da se Jeff prijateljem autom dovezao do studija, a nedugo potom dojurila su trojica maskiranih napadača i razbila staklo na Amentovu vozilu. Prijetili su noževima i tražili gotovinu.

Jeff
je pokušao pobjeći, no napadači su ga sustigli, srušili na pod i opljačkali ga. Ament je tijekom napada rasjekao glavu, ali nije ozbiljnije ozlijeđen. Ament i njegov prijatelj ostali su bez oko 3.000 dolara u gotovini i bez stvari u vrijednosti oko 4.320 dolara. Osim toga, glazbeniku su ukrali i putovnicu. Cijeli incident snimila je obližnja nadzorna kamera.

Policija vjeruje da se ne radi o ciljanom napadu na člana ovog poznatog benda iz Seattlea.