HRVOJE KLOBUČAR

Nakon prekida veze, naš glumac u zanimljivom društvu

23.01.2015 u 20:28

  • +6

Projekcija filma Poklon predsjednika Nixona

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic

Bionic
Reading

Projekciju filma 'Poklon predsjednika Nixona' nije propustio ni glumac Hrvoje Klobučar koji se tijekom večeri družio s kolegama, ali i sa zagonetnom djevojkom široka osmijeha

Zagrebački glumac Hrvoje Klobučar ovoga je četvrtka stigao na projekciju filma 'Poklon predsjednika Nixona' u klubu Pepermint u vrlo zanimljivom ženskom društvu. Malo tko nije primijetio zagonetnu djevojku s kojom se družio 41-godišnji glumac, a koja mu je izmamila velik osmijeh na lice. Naime, Hrvoje je tijekom ljeta prekinuo devetogodišnju vezu s glumicom Helenom Minić koja se u prosincu udala za redatelja Dalibora Matanića.

Projekciju ovog kratkometražnog igranog filma došli su pogledati brojni kolege među kojima su bili Nataša Janjić, Csilla Barath-Bastaić, supružnici Anita i Ivan Veljača, Luka Nižetić i Tara Rosandić. Riječ je o filmu redatelja Igora Šeregija, s Reneom Bitorajcem u glavnoj ulozi, čija je radnja smještena u početak 1970., kada obavještajci Jugoslavenske narodne armije dobivaju poseban zadatak: trebaju se pobrinuti da poklon predsjednika SAD-a Richarda Nixona stigne do jugoslavenskog predsjednika Tita.