ISKRENI TATA

Nakon mjesec dana očinstva Šalković se zaželio - putovanja!

29.09.2015 u 10:10

Bionic
Reading

Uvijek iskren, možda i više no što bi to njegova partnerica Ana Gruica željela, spisatelj Hrvoje Šalković priznao je da neke navike ne odumiru, a njegov pustolovni duh izgleda samo se na neko vrijeme primirio na životnoj prekretnici

Za svjetskog putnika i pisca Hrvoja Šalkovića cenzura ne postoji jer svoju iskrenost ne dozira ni kad je privatni život u pitanju. U svom posljednjem postu na Facebooku spontano je priznao neka svoja razmišljanja koja se tiču starih navika. Za čovjeka koji je obišao cijeli svijet u 97 dana i o tome napisao knjigu, kročio džunglom, plovio oceanima i živio godinama poput nomada, neke životne navike nisu zauvijek ostale dio prošlosti.

'Još uvijek glava poleti prema izlogu s ruksacima... odmah me svrbe tabani. Lijepo je ostaviti se putovanja na nekoliko godina, odmoriti se malo od čitavog tog ludila... a onda je lijepo opet gledati ruksake i lijepo je opet pustiti tabane da te slobodno svrbe. Znao sam da će se jednom vratiti želja za putovanjima', priznao je 41-godišnji Šalković.

Njegovi prijatelji našalili su se kako ih time nije nimalo iznenadio, poručivši mu da u svoje pustolovine odsad mora voditi i sina Marata. A prvo putovanje jednomjesečnog malog Šalkovića dogodilo se proteklog tjedna u Rovinj gdje su Ana i Hrvoje prisustvovali Weekend Media Festivalu.

Još uvijek glava poleti prema izlogu s ruksacima... odmah me svrbe tabani. Lijepo je ostaviti se putovanja na nekoliko...

Posted by Shale Hrvoje Salkovic on Monday, September 28, 2015