BRIT FLOYD

Najautentičniji Pink Floyd tribute show u Domu sportova

21.10.2013 u 17:02

Bionic
Reading

Najveći i najbolji svjetski Pink Floyd show - Brit Floyd se nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog koncerta vraća u Zagreb s još većim i boljim showom u sklopu svoje svjetske turneje 'P-U-L-S-E 2013. - The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience'. Koncert će se održati u petak, 29. studenog, u zagrebačkom Domu sportova

Slaveći glazbu koju su stvarali David Gilmour, Roger Waters, Rick Wright, Nick Mason i Syd Barrett Brit Floyd sviraju identično 'od note do note' glazbu Pink Floyda, dok je sama vizualizacija koncerta, s rasvjetom i animacijama koje su za ovu turneju ponovno poboljšane, identična onoj s posljednje turneje Pink Floyda iz 1994. godine.

S obzirom da Pink Floyd više neće ići na turneju, ovako ćemo moći vidjeti njihovu najbolju moguću kopiju, budući da su se Brit Floyd potrudili skinuti svaki detalj u zvukovnom spektru, tako da na koncertu doslovno možete doživjeti pravu Pink Floyd magiju, a to su potvrdili i mnogi koji su gledali uživo pravi Pink Floyd.

Brit Floyd su 2010. godine u Liverpoolu osnovali Chas Cole, voditelj agencije CMP Entertainment te gitarist i glazbeni direktor Brit Floyda Damian Darlington, koji je imao čast svirati Davidu Gilmoureu na proslavi njegovog 50. rođendana 1996. u Londonu. Brit Floyd je proglašen za najbolji i najautentičniji Pink Floyd tribute show od strane glazbenih kritičara, koji su ih proglasili i za najbolji svjetski tribute show opčenito.

Turneja 'P-U-L-S-E 2013. - The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience' je vizualno koncipirana na posljednjoj turneji Pink Floyda 'Division Bell Tour' iz 1994. često nazivanoj 'Pulse' zbog istoimenog albuma i DVD-a. Na samom koncertu koji traje više od dva sata Brit Floyd izvode većinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda, a ovoga puta će dati naglasak na album 'The Dark Side of the Moon' zbog proslave 40. godišnjice izlaska tog albuma. Pored toga Brit Floyd će izvesti većinu pjesama s albuma 'Wish You Were Here', 'Animals', 'The Division Bell' i naravno najpopularnijeg albuma Pink Floyda 'The Wall'.

Brit Floyd su do sada na svakom koncertu oduševili publiku pa i onu u Royal Albert Hallu u Londonu, i svojom izvedbom i set listom koja može zadovoljiti i najveće fanove Pink Floyda, jer set lista nije sastavljena na temelju 'Greatest Hits' već na 'Best Of' kako bi je sastavili najveći fanovi Floyda, a mijenja se od koncerta do koncerta.

Koncert će se održati u petak, 29. studenog, u zagrebačkom Domu sportova s početkom u 20 sati. Cijene ulaznica iznose za parter 160 kuna u pretprodaji i 190 kuna na ulazu, za tribine 190 kuna u pretprodaji i 220 kuna na ulazu

Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Dirty Old Shop - Tratinska 18, Octopus - Gundulićeva 37, Dancing Bear - Gundulićeva 7, Dallas - Tkalčićeva 7, Kloto - Masarykova 14. Dallas Music Shopovi u Zadru - Trg Tri Bunara 1, Splitu Narodni trg 14, Rijeci - Splitska 2a, Šibeniku - Kralja Tomislava 4, ticket4you.org i eventim.hr

Ulaznice se također mogu rezervirati preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net. Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime maks. dvije ulaznice na jedno ime), želite li parter ili tribine i Brit Floyd pod subject e-maila. Cijena ulaznica za rezervacije je normalna pretprodajna cijena. Ulaznice se podižu na ulazu, na blagajni dvorane.