PROVOKATIVNI LET 3

Mrle se ne želi ponavljati

28.05.2011 u 15:49

Bionic
Reading

Počeli smo intenzivno raditi na novom albumu. Do sada smo radili na dvije pjesme iz naše predstave 'Kiklop'. Prva je bila 'Omađijaj me', druga 'Hvala tebi Kriste', za koje su izašla dva videospota kao dva singla. Moguće je da ćemo u skorijoj budućnosti objaviti još jednu ili dvije pjesme i time bi zatvorili priču oko predstave, rekao je Mrle

Scenski je izričito provokativan i sinoć bio Let 3 na koncertu održanom u Orahovici. Riječki su rock alternativci, pred dvjestotinjak mladih fanova, u središtu gradića podno Papuka nastupili ogoljenih stražnjica, razdrljenih majica, maljavi i oznojeni, ostvarujući iznimno dobar kontakt s uglavnom vrlo mladom publikom. Iako se pjevalo uz gotovo sve njihove izvedbe ponajviše je pozdravljena obrada pjesme Šabana Šaulića 'Dođi da ostarimo zajedno' te poznati hit Leta 3 – 'Riječke p…'.

'Počeli smo intenzivno raditi na novom albumu. Do sada smo radili na dvije pjesme iz naše predstave 'Kiklop'. Prva je bila 'Omađijaj me', druga 'Hvala tebi Kriste', za koje su izašla dva videospota kao dva singla. Moguće je da ćemo u skorijoj budućnosti objaviti još jednu ili dvije pjesme i time bi zatvorili priču oko predstave koja nam jako dobro prolazi', izjavio je za tportal Damir Martinović Mrle neposredno prije koncerta. Let 3 je, dodaje Martinović, za 'Kiklopa' dobio i prvu nagradu na festivalu malih scena u Rijeci.

Odgovarajući na novinarsko pitanje kada očekuje novi album, kaže da ne želi žuriti i da nikad nije opterećen terminima. 'Obožavam svoje pjesme, ali ni u čemu se ne želim ponavljati, želim napraviti nešto potpuno drugačije i zato si ostavljam dovoljno vremena', dodao je.

Organizator ovog, za ovo podneblje više nego uspješnog koncerta, je 'Pauk', Udruga za promicanje alternativne i urbane kulture iz Orahovice.

Let 3 'Omađijaj me'