PRIČA O BIVŠOJ DJEVOJCI

Mračna strana prošlosti zvijezde serije 'Breaking Bad'

11.10.2016 u 12:06

Bionic
Reading

Prije izlaska memoara 'A Life in Parts' 62-godišnji američki glumac Bryan Cranston, kojem je uloga u seriji 'Breaking Bad' omogućila najveći glumački uspjeh u njegovim pedesetima, otkrio je zanimljive detalje iz svoje mladosti, ali i šokantnu ljubavnu priču s početka karijere koja podsjeća na filmski hit 'Fatalna privlačnost'

Američki glumac Bryan Cranston već je 27 godina u vrlo sretnom braku s glumicom Robin Dearden, koju je, kako je i sam jednom ispričao, upoznao na setu jedne od najlošijih televizijskih serija u kojoj je ona glumila njegovog taoca. Danas su jedan od najsretnijih parova u Hollywoodu, no nije Cranston uvijek imao toliko sreće u ljubavi. Koliko su njegove veze znale biti dramatične, glavni junak serije 'Breaking Bad' opisao je vrlo temeljito u svojim memoarima koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Naime, Cranston je ispričao kako mu je veza u osamdesetima s fatalnom Avom zamalo uništila život. Upoznali su se u Los Angelesu na audiciji za jednu seriju, svidjela mu se njezina odvažnost, prva ga je pozvala na spoj. Već pri prvom susretu shvatio je koliko je psihički nestabilna i agresivna, no seks s njom bio je fantastičan, priznao je glumac.


Aaron Paul i Bryan Cranston

'Bila je potpuno luda, no nisam je se mogao riješiti, njezina frenetičnost je bila poput vrtloga u koji uđeš i nema izlaza', napisao je Cranston. Njihova veza vrlo brzo je postala kaotična jer Ava nije mogla kontrolirati svoj bijes i agresivnost. Jednom ga je tijekom svađe izbacila iz automobila na autocesti, a kad je Bryan predložio prekid, dobila je živčani slom. Svaki pokušaj prekida s njom završio je neuspješno, Ava je Cranstona uporno uhodila, a često mu je i prijetila da će ga ubiti ako je ostavi.

'Dovodila me do granice ludila, toliko daleko da sam zamišljao kako je ubijam vlastitim rukama, najgore moguće scenarije. To mi je u biti pomoglo da je se konačno riješim', kaže Cranston. Posljednji put kad je vidio Avu situacija je kulminirala do te granice da se zaista zamalo nisu poubijali, a intervenirala je i policija. Upravo taj događaj, kaže, pomogao mu je da se uživi u mračnu stranu lika Waltera Whitea u seriji 'Breaking Bad'.

Dynamic duo. #breakingbad

A photo posted by Breaking Bad (@breakingbadofficial) on