VANDA WINTER

'Moja i Filipova ljubavna priča ovaj put ima sretniji kraj'

02.11.2015 u 17:10

Bionic
Reading

Odličan nastup glumice i pjevačice Vande Winter u novoj predstavi kazališta Komedija 'Bljesak zlatnog zuba' bio je povod za kratak razgovor. Na premijeri je uspješno skrivala svog zaručnika nogometaša Ivana Parlova za kojeg se udaje ove zime

Tiha voda brege dere, stara je izreka koja, kad je u pitanju talentirana pjevačica i glumica Vanda Winter, najbolje dolazi do izražaja. A nova kazališna uloga u kojoj je zablistala dokaz je da polako i uspješno dokazuje da je i kao glumica itekako vrijedna pažnje. Još kad joj je partner Filip Juričić kao što je to u 'Bljesku zlatnog zuba', čija se premijera dogodila prošlog petka, publika itekako ima razloga za zadovoljstvo.

Ljubavni par na sceni u gastarbajterskoj kronici Mate Matišića ostavio je poseban pečat, iako Vandi pripreme nisu bile nimalo lagan posao.

'Nije ovo prvi put da smo Filip i ja ljubavni par u kazalištu, no ovaj put naša ljubavna priča ima puno sretniji kraj. U 'Opasnim vezama' nismo bili te sreće. Naravno da je uz Filipa Juričiča i Damira Lončara svaka proba bila ispunjena smijehom, a to mi je u jednu ruku i olakšalo ludi ritam jer me doslovno svake večeri čekala Mamma Mia, a provela sam i nekoliko dana u Srbiji, gdje sam, gostujući s predstavom Plemena Planet Arta i Teatra Exit, imala izvedbe u beogradskom Narodnom pozorištu, te Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu. Biti dio jedne dirljive priče o teškom životu ljudi iz Imotskog kraja za mene je čast, ali i iznimno emocionalno iskustvo, jer sam i sama seosko dijete odraslo na pričama o vrlo sličnim sudbinama svojih vlastitih predaka. Odatle neka tajna veza mene i Zlate koju glumim ', priznaje Vanda.

Unatoč svim obavezama, veseli se i novom projektu - operi u HNK-u, o čemu govori s oduševljenjem. Podršku na premijeri u Komediji prošlog tjedna Vandi je pružio i njezin zaručnik nogometaš Ivan Parlov s kojim bi se trebala uskoro vjenčati.

'Ne znam kako uz sve obaveze stignem i pripremati vjenčanje, ali zasad uspijevam i to', našalila se Vanda.