LJETO U GIPSU

Mladen Bodalec: 'Učim plivati s gipsom na ruci'

23.07.2015 u 16:28

Bionic
Reading

Pjevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec na koncertu u Makedoniji pao je s bine te natukao koljena i čeljust, a ruka mu je napuknula. Trenutno se oporavlja s obitelji u Brelima s gipsom na ruci

'Ni sam ne znam kako mi se to dogodilo. Za vrijeme koncerta u Prilepu skočio sam, ali nisam doskočio na isto mjesto. Natukao sam koljeno i čeljust, a ruka mi je pukla', ispričao je Mladen Bodalec. Pjevač Prljavog kazališta ipak je uspio završiti koncert. Dok je Houra pjevao pjesmu 'Heroj ulice', bandažirana mu je ruka. Mladen je nakon koncerta dobro podnio i vožnju 1000 kilometara do Zagreba u kojem su mu liječnici stavili gips. 

'Padao sam na koncertima već nekoliko puta. Gadan pad sam imao kad sam izgubio ravnotežu i pao preko monitora za vrijeme koncerta u Osijeku prije dvije godine. Tada na sreću nisam ništa slomio, samo sam se natukao. To su posve normalne pojave kod nas glazbenika. Sve je to rock'n'roll', kaže pjevač. Trenutno se oporavlja i odmara u Brelima, u kojima ljetuje posljednjih 15 godina.

'Liječnici su mi objasnili da se mogu kupati s plastičnim gipsom, ali da se nakon svakog izlaska iz mora gips svakako mora isprati u običnoj vodi. Uglavnom sam se dosad samo ovlaš osvježavao u moru i nisam još zaplivao kako treba. Ali kad ne budem mogao izdržati, bućnut ću se. Učit ću plivati s gipsom na ruci', smije se roker. Na ljetovanju uživa sa svojom obitelji, suprugom Snježanom, 18-godišnjim sinom Karlom i 13-godišnjom kćeri Rahelom.

'Najljepše mi je kad smo svi na okupu, prepričavamo ono što nam je promaknulo, što si nismo stigli reći dok sam ja odsutan na turnejama, te uživamo u ljetnom ugođaju. Klinci su već veliki pa odlaze u noćne provode, a supruga i ja uživamo u šetnjama i čitanju. Danju s mještanima znam zaigrati briškulu i trešetu. Najgore im je kad ih Zagorac pobijedi', smije se Mladen. Ubrzo Prljavo kazalište kreće na nastupe. Prvo sviraju na Rabu 4. kolovoza, a već idućeg dana bit će u Podstrani. U Polani u Sloveniji svirat će 8. kolovoza, u Posušju 13. kolovoza, a pet dana nakon toga Mladenu će skinuti gips.


Mladen slobodno vrijeme najradije provodi sa svojom obitelji

Pogledajte Mladenov pad u Osijeku: