STRASTVENA KOŠARKAŠICA

Miss Italije nastavlja šokirati bedastim izjavama

25.09.2015 u 11:28

Bionic
Reading

S obzirom na to kakve odgovore daje na pitanja pred kamerama, Miss Italije Alice Sabatini svakako je zaslužila krunu i nagradu – barem od komičara koji se sjajno zabavljaju na njezin račun

Kad neka osoba u Italiji u javnosti kaže nešto glupo, dobra je šansa da će joj Valerio Staffelli ubrzo uručiti posebnu nagradu – Zlatnog tapira. Talijanska satirična emisija 'Striscia la Notizia' (Ogoli vijesti) daje svoju lažnu nagradu onima koji su se osramotili u javnosti, piše britanski Telegraph

Alice Sabatini nagradu je zaslužila kad je rekla da bi najradije živjela 1942. i tako proživjela Drugi svjetski rat, a ako netko nije bio siguran u to da uistinu zaslužuje Zlatnog tapira, talijanska ljepotica svima je pružila dodatnu potvrdu za to da ne razmišlja prije nego što progovori. Miss Italije je tijekom primanja Zlatnog tapira na pitanje tko joj je najdraža talijanska povijesna osoba odgovorila – košarkaš Michael Jordan!

S obzirom na to da se američki sportaš Michael Jordan rodio u New Yorku, Alice Sabatini je očito ponovo rekla nešto što će je dodatno koštati ugleda na društvenim mrežama.

Razlog zbog kojeg je Alice Sabatini odabrala baš Michaela Jordana je to što i sama igra košarku te ima tetovažu 'NBA' na bedru.

Iako se pričom o svojoj 92-godišnjoj prabaki pokušala obraniti zbog gafa vezanog uz 1942, Alice Sabatini je poslije priznala da je jednostavno zabrljala zbog nervoze. Čini se da Miss Italije nije izvukla nikakvu pouku iz tog događaja.