MANJE JE VIŠE

Mirna, Nela i Ana zapalile internet u seksi badićima

29.07.2016 u 17:41

Bionic
Reading

Netaknuta ljepota naše prirode i obale već je godinama veliki magnet za najzahtjevnije goste pa su i ovog ljeta brojna poznata lica odabrala Hrvatsku kao destinaciju za odmor. TV novinarka Mirna Zidarić, glumice Nela Kocsis i Ana Maras Harmander i mnoge druge poznate Hrvatice uživaju na našoj obali, a svoje guštanje ne propuštaju podijeliti na društvenim mrežama

'Uživamo s prijateljima - lagano, svježa riba, bicikli, sport, rekreacija i dobro štivo. Malo nam za sriću treba', rekla nam je sportska novinarka HRT-a Mirna ZidarićLjetovanje, koje tradicionalno provodi u Primoštenu, ne prolazi joj samo u sunčanju i kupanju. Zgodna HRT-ovka upustila se u nezaboravnu avanturu skakanja u more s ramena mlađeg sina, a svojim fanovima i prijateljima na Facebooku pokazala je koliko joj je ovaj odmor čaroban i opuštajući.  


Iako je angažirana na snimanju telenovele 'Prava žena' za RTL, glumica Nela Kocsis našla je vremena za kratak odmor na kojem puni baterije za novu sezonu. Trenutačno je na Palmižani gdje se odmara u društvu najbliskijih prijatelja. Lijepa glumica objavila je fotografiju s plaže kojom je zapalila Facebook. Nela je pokazala zanosnu liniju na kojoj bi joj pozavidjele mnoge manekenke.

Na moru je ovih dana uživala i splitska glumica Ana Maras Harmander. Ona je sa svojim suprugom Johnom Harmanderom i sinom Rubensom boravila na zadarskoj rivijeri, točnije u Brguljama na otoku Molatu. Već danas je sa svojim omiljenim muškarcima otputovala u Reykjavík.

Paradise ☀️ #summerincroatia #ljetonaotoku #photodiary #meettheharmanders #anamaras

A photo posted by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on


I Trogiranka Anita Dujić vjerne fanove na Instagramu počastila je lijepom fotografijom sa svog odmora na kojem je snimljena kako pliva. Anita uživa Nacionalnom parku Paklenica.

Peace of paradise ?? #intothewild #divinenature #wilderness #amazingcroatia

A photo posted by Anita Dujic (@anita.dujic) on


Jedna od najaktivnijih na Instagramu sigurno je glumica Nataša Janjić. Gotovo svakodnevno objavljuje fotografije s odmora, a najnovije što je objavila je video s prijateljima Slavkom Sobinom i Larisom Lipovac s plaže Stončice na otoku Visu.

Jel nama najlipse? ⛱?? #lovelife #friends #islandlife #beachparty

A video posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on