BORN TO BE WILD

Mirko Fodor - moderni gladijator s vjetrom u kosi

22.07.2015 u 13:08

Bionic
Reading

Unatoč velikim vrućinama, voditeljski par HTV-ove emisije 'Šušur' Martina Validžić i Mirko Fodor posebno se dobro zabavljaju na javljanjima uživo. U emisiju su se dovezli na motorima, a zajedno ovih dana glume Casanove te će izabrati miss koze

'Na javljanju s rimskog foruma u Puli, umjesto rimskih kočija, vozili smo se na metalnim kočijama. Izgledao sam kao moderni gladijator', našalio se Mirko Fodor. Dodaje kako je ideju za ulazak u emisiju na motorima dala predložila njegova kolegica Martina Validžić s kojom se ovaj tjedan javlja iz Istre. Mirko je već prije vozio motore, ali ne Harley Davidson.

'Kad su dolazili po nas i prolazili ulicama Pule, zvučalo mi je kao da voze kamione umjesto motore. Malo bi me bilo strah voziti ovakve mrcine od motora, ali mislim da bih se naučio na to, fora je,' kaže Fodor. Žao mu je, šali se, što ne može pustiti dugu kosu pa da nosi rep.

'Volio bih sići s motora i zamahnuti kosom', smije se voditelj. Na javljanjima uživo mu je zabavno i opušteno. Ovih dana još ih očekuju razne uloge. Tako će najzabavniji voditeljski par među ostalim je u Balama glumio Casanove, a u Sanvičentu će proglasiti miss koze.

'Martina i ja si baš pašemo kao voditelji. Odlično se razumijemo, poslije emisije se dobro zafrkavamo i opustimo i tako prkosimo vrućinama', rekao je. Nakon emisije se sprema ići na proslavu 300. Sinjske, a onda odlazi na svoje omiljeno ljetno odredište u Milnu na Hvaru.

'Ujutro pojedem lagani doručak od paradajza i paprike, odem u laganu šetnju, na kavicu, čitam novine knjige i odem na plažu. Ondje se odmah okupam i odem u obližnji kafić pa plaža me više ne vidi. (smijeh) Navečer supruga i ja uživamo u romantičnim večerama', otkrio je.


Martina i Mirko uživaju u svom poslu jer se dobro zabavljaju radeći