MAJČINSKI PONOS

Mirela Forić o sinu i kćeri: Zahvalna sam do neba!

13.11.2015 u 19:53

Bionic
Reading

Supruga kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srne i vlasnica portala Büro 24/7 za obitelj ima samo jednu riječ - zahvalna do neba! Prije četiri mjeseca Mirela je rodila drugo dijete, sina Karla čiju je prvu fotografiju danas objavila na svom profilu na Instagramu. Sudeći po njoj, starija sestra i mlađi brat odlično se slažu

Mirela Forić Srna žena je koja ima puno razloga u životu biti zadovoljna i sretna, a na čemu je u životu najviše zahvalna napisala je ispod fotografije svoje dvoje djece - četveromjesečnog sina Karla i petogodišnje Kasje. Ponosna mama time je nakon rođenja sina prvi put pokazala malog Karla koji je rođen krajem lipnja. Obitelj Srna trenutačno je u Ukrajini, no ovih blagdana odredište će im zasigurno biti Zagreb.

Jednom prilikom Mirela je opisala kako je to biti supruga Darija Srne koji smatra da žene ma koliko voljele nogomet o njemu ne znaju baš puno.

'Moj muž, kao i većina muškaraca smatra da žene nemaju pojma o nogometu, što u mom slučaju i nije predaleko od istine. Iako sam, ne svojom voljom (čitaj: njegovom), pogledala više utakmica od mnogih muškaraca, još uvijek pojma nemam o osnovnim pravilima, ali to ga ne smeta kad mu poslije utakmice u kojoj i nije bio baš reprezentativan samouvjereno kažem kako je baš on bio najbolji na terenu', bila je iskrena Mirela koja je ove godine s Darijom slavila petu godišnjicu braka.

Zahvalna do neba ???? #budizahvalan #jana #vodasporukom K&K ❤️ na cemu ste zahvalni @darijosrna & @lukam10 ??

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Custom made role ??❤️??❤️??❤️ #halloween #FromAngelToDevilIn60sec

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

good morning#happyfamily#love#together#❤️❤️❤️#Karlosleeping#

A photo posted by darijosrna (@darijosrna) on