POKLON ZA ROĐENDAN

Mila Elegović: Putovanje u nepoznato s tajnom ljubavi

14.06.2016 u 17:44

Bionic
Reading

Poznata zagrebačka glumica i pjevačica jučer je u prijateljskom društvu proslavila 46. rođendan, a nagradila se, kaže, putovanjem na koje će ovog ljeta otići u paru, no tko će joj praviti društvo Mila je, kao i uvijek dosad, odlučila zadržati za sebe

Mila Elegović jedna je od onih žena koje ne čekaju da im se u životu stvari dogode, sve se može ostvariti vlastitom voljom, smatra glumica. No, ipak, netko drugi bio je zaslužan što je 46. rođendan jučer slavila u dobrom društvu skoro cijeli dan, uz omiljeni napitak i ukusne delicije. Nakon što je predstava 'Mamma Mia' u kojoj glumi doživjela stotu izvedbu, a i njezin singl 'Hej ti, hej ja' dostigao 50 tisuća pregleda na YouTubeu, Mila si je napokon dopustila malo otpustiti kočnice.

'Nisam planirala, ali na kraju slavila sam od podneva do ponoći s mojim najdražim prijateljicama. To su žene koje me prate na mom životnom putu od srednje škole i s njima se uvijek dobro osjećam. Nazdravile smo čašom šampanjca za sretne dane, nije ni torti nedostajalo, ni smijeha, ni lijepih želja ni divnih poklona. Moram priznati, baš sam bila sretna', iskrena je bila glumica. A kamo planira ovo ljeto?

'Uplatila sam si jedno putovanje, lokacija je tajna, ali veličanstvena', kroz smijeh će Mila. Planira li otputovati sama?

'Eh, sad, kako je ljubav kod mene zabranjena tema, o tome ne mogu ništa konkretno reći, no usamljena sigurno neću biti', poručila je.