OSVAJA AMERIKU

Mia Negovetić učila hrvatski Stevena Harveyja

22.03.2016 u 14:51

Bionic
Reading

Mia Negovetić osvojila je američku publiku gostovanjem u američkom talent showu 'Little Big Shots', u kojem je otpjevala Beyonceinu 'Listen'. A osim publike, oduševila je poznatog voditelja Stevena Harveyja te ga naučila nekoliko hrvatskih riječi

U kratkom intervjuu Mia Negovetić je pokazala kako s lakoćom barata engleskim jezikom i nema tremu. Poznati voditelj Steven Harvey oduševio se srdačnošću kojom Mia zrači, a ona ga je naučila i nekoliko osnovnih riječi na hrvatskom jeziku.

'Bok, kako si?', kazala je Mia i potom to prevela na engleski, a Harvey je zatim prilično uspješno ponovio njezine riječi na hrvatskom.

'Ispričat ću vam kako smo je pronašli. Vidjeli smo njezin video sa školske priredbe u Hrvatskoj, poslali smo e-mailove konzulatu i veleposlanstvu, zatim smo došli u kontakt sa školom koja je kontaktirala s njezinom mamom. Bilo je to pravo putovanje, ali tako je završila na ovoj sofi', kazao je Harvey, upitavši Miju želi li i u budućnosti biti pjevačica.

'Volim peći kolače i torte, ali zbilja volim i pjevati. Voljela bih biti slastičarka/pjevačica', odgovorila je Mia i nasmijala sve, a Harvey joj je odgovorio kako ima zaista predivnu osobnost te tako najavio njezin nastup.

Intervju Mije Negovetić sa Steveom Harveyem

[EKSKLUZIVNO] Za sve one koji nisu bili u mogućnosti gledati Little Big Shots radi Mije, mi vam donosimo cijeli razgovor sa Steveom Harveyem!

Posted by Mia Negovetić FP on Monday, 21 March 2016