AUTOM PO ITALIJI

Marko Tolja s djevojkom Anom uživao u Gardalandu

04.06.2016 u 21:30

Bionic
Reading

Riječki pjevač Marko Tolja proveo je nekoliko nezaboravnih dana s djevojkom Anom Ivančević putujući automobilom po Italiji

Kako bi najbolje napunio baterije za nove gaže, riječki pjevač odlučio je s djevojkom Anom Ivančević otputovati na odmor. Destinacija im je bila Italija, no ovoga se puta mladi par nije želio vezati za samo jedno mjesto pa su tako na put krenuli automobilom.
Osim što su uživali u ljepotama Venecije, hrvatski Sinatra i manekenka odlučili su se ponovno otkriti dijete u sebi pa su, stoga, posjetili i zabavni park Gardaland. Tolja nije krio oduševljenje svime što se nudi u Gardalandu pa ga je tako njegova Ana morala doslovce izgurati van kako bi krenuli kući.

"Odlučili smo se za klasični road trip - u četiri dana napravili smo 980 kilometara i išli gdje nas je taj dan bila volja. Posjetili smo Veneciju, Veronu, Lago di Garda i na kraju Gardaland! Veliki sam ljubitelj adrenalina tako da sam u Gardalandu najviše uživao, iako mi je ovo bio već dvanaesti posjet", otkrio je Tolja za tportal.hr te dodao kako trenutno paralelno snima čak tri pjesme, od kojih za singl 'Gdje smo mi', koji bi uskoro trebao imati svoju premijeru, snima i spot.

Osim snimanja pjesama čeka ga i radno ljeto koje će započeti već ove subote u Opatiji, zajedničkim koncertom s Damirom Kedžom, Ninom Kraljić i Mijom Negovetić povodom otvaranja Ljetne pozornice.

Vrativši se u rodnu Rijeku, Tolja je nastavio s gažama, ali i snimanjem nove pjesme čija se premijera očekuje uskoro.

 

#venice #veneziadavivere #markotolja

Fotografiju objavljuje Marko Tolja (@marko.tolja)

Victoryyyyy!!! Bananaaaaa...???? #markotolja #minions #gardaland #bananaaa

Fotografiju objavljuje Marko Tolja (@marko.tolja)