PROSLAVIO 32. ROĐENDAN

Marko Tolja: 'Još uvijek se osjećam i ponašam kao dječak'

04.07.2016 u 20:34

Bionic
Reading

Pjevač Marko Tolja svoj je 32. rođendan proslavio na najbolji mogući način u dobrom društvu, okružen najbližim prijateljima i obitelji velikim partyjem u svom vrtu. Otkrio nam je kakve poklone voli dobivati i što je sam sebi poželio

Marko je rođendan obilježio fotografijom iz djetinjstva koju je objavio na svom Facebooku, a na kojoj ima pet godina.
'Objavio sam je jer se i dalje osjećam u glavi i srcu kao dječak. Još sam i dalje razigran lik, veseljak koji se ne želi sputavati s godinama koje puni svake godine tako da i dalje ponašam kao klinac', smije se pjevač. Svoj 32. rođendan je proslavio velikom zabavom u svom vrtu u Rijeci.

'Lijepo smo se zabavili i opustili. Bila je to fešta uz prijatelje, obitelj. Uz svijeće i gitaru u romantičnom ozračju pjevali i zabavljali se do sedam ujutro', ispričao nam je Marko.

Kad je riječ o poklonima, najviše voli kad dobije neki originalan poklon.
'Najsretniji sam kad me netko iznenadi s nekom dobrom forom, nečim posebnim. Ne treba to biti neki skupi, nego originalan poklon' otkrio je.

Sada je u razdoblju života u kojem su mu stvari posložene onako kako trebaju biti.
'Posao ide dobro, nisam više početnik koji se treba dokazivati. Naravno, treba i dalje gristi i biti uporan i ustrajan u poslu, ali zadovoljan sam i privatno i poslovno. Zato nemam nekih posebnih želja nego bi htio da mu sve bude sve onako kako je i sad. Želim se da sam zdrav i da sve oko mog posla bude ovako kako je. Ovo ljeto imam dosta svirki i neka sve s njima prođe dobro, da se i publika i ja dobro zabavimo', kaže Marko. Ovog ljeta bit će dosta aktivan jer će proći cijeli Jadran. U Zagrebu, u Klovićevim dvorima 15. srpnja priprema glazbenu poslasticu, akustični, intimni koncert.