Nestle

Mario Petreković u novoj ulozi - NESCAFE Classic Frappé majstor

16.06.2016 u 10:45

Bionic
Reading

Mario Petreković u novoj ulozi - NESCAFE Classic Frappé majstor

KV autoelektričar Mario Petreković (43,5), sinonim za samouvjerenog gradskog momka, okušao se u novoj, nesvakidašnjoj i duhovitoj ulozi barista i NESCAFÉ Classic Frappé majstora.

Uz šalicu omiljene kave dnevni izazovi poput čekanja u redu, gužvi u prometu i razgovora sa šefom postaju lakši. Petreković je zato svim kavoljupcima demonstrirao kako da omiljeni Nescafé Classic pretvore u frappé i ostanu 'hladni kao led' u izazovnim situacijama.

NESCAFÉ Frappé nastao je u zemlji mora, sunca i plaža kada je Nestléov zaposlenik Dimitris Vakondios, tražeći način da na pauzi napravi sebi kavu bez tople vode, omiljeni napitak pripremio u hladnoj varijanti. NESCAFÉ Classic prelio je hladnom vodom, protresao sve u šejkeru te na kraju dodao kockice leda. Nije ni slutio da je tog trenutka nastao jedan od najpopularnijih ljetnih napitaka ne samo u Grčkoj, već i u mnogim drugim dijelovima svijeta.


I kao što to demonstrira Petreković, NESCAFÉ Classic Frappé prepoznatljiv je po dvostrukom sloju koji čine hladna kava i bogata pjena na vrhu te karakterističnoj čaši. Instant kava je napitak koji je desetljećima sinonim za dragocjene trenutke uživanja i opuštanja. Ti trenuci još su slađi jer se omiljeni napitak u hladnoj varijanti lako priprema i kod kuće. Sve što vam je potrebno su instant kava NESCAFÉ Classic, voda, led i šećer. I ljeto može početi!


Zamiješajte

NESCAFÉ Classic Frappé s Petrekovićem!Recept