RAZDRAŽLJIVA KUHARICA

Marina napala Ivanu

  • Autor: N. I.
  • Zadnja izmjena 10.03.2009 12:20
  • Objavljeno 10.03.2009 u 12:20
Marina objasnjava problem

Marina objasnjava problem

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Jutro je započelo vrlo ugodno, a mir je potrajao sve dok se Marina nije prisjetila svađe s Marijom

Pripremajući namirnice za današnji ručak, Marina je u razgovoru s Ivanom komentirala da je zamolila Mariju da je više ne vrijeđa na takav način, a ono što ju je najviše zasmetalo je to što nitko nije stao u njezinu zaštitu, pa je rekla: 'Dozvoli ste svi da me ona vrijeđa!' Ivana nije baš bila zainteresirana za Marinin problem, pa joj je hladno odgovorila da ona nije osoba koja od nekog traži zaštitu i rekla joj: 'To je između tebe i nje', naglasivši joj da se nitko od farmera nije htio petljati u svađu.

Iznervirana Ivaninim neshvaćanjem tog navodnog problema, rasprava je polako prelazila u svađu. Napala je Ivanu i rekla: 'Da ste vi bili pravi ljudi, onda bi mi rekli tako i tako, a ne meni iza leđa!' Ivana joj je odgovorila da nitko nije pričao iza njenih leđa i da mora shvatiti da ima pedeset i jednu godinu i da su ljudi različiti.

Mister Bubi bio je prisutan svađi, ali vidno nezainteresiran, samo je promatrao bez ikakva komentara, a Renman je povišenim tonom izjavio: 'Nemoj s tim paranojama, unosiš nervozu među ljude!' Ivana je dodala za kraj da se ponaša kao da živi u bajci.

Pogledajte video:

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi