U DOBROJ FAZI

Marija Cvitanović: Ljubavi mi ne nedostaje

06.05.2016 u 13:17

Bionic
Reading

Modna dizajnerica, stilistica i kostimografkinja Marija Cvitanović žena je koja stoji iza hrvatskog modnog brenda Marka M, a novost koja je bila i povod za ovaj razgovor jest njezina suradnja s poznatim hrvatskim proizvođačem modernog rublja i spavaćeg programa - Pounje. Zahvaljujući tom spoju nastao je dobitni modni brend Marka M vintage glamour Pounje u koji je Marija unijela dozu moderne elegancije i multifunkcionalnosti. Za tportal je otkrila koje je žene inspiriraju, kome je namijenjena njezina nova kolekcija, smatra li se danas sretnom ženom koja može računati na podršku voljene osobe

Kao što je jednom rekla, a sudeći po novoj kolekciji nije pogazila svoje riječi, Marija Cvitanović inspiraciju za svoje kreacije pronalazi u ženskom tijelu.

'Uvijek mi je užitak vidjeti lijepu, senzualnu i profinjenu ženu. Tim se nosim kad stvaram. Glumica zlatnog doba Hollywooda Rita Heyworth moj je pojam istinske ženstvenosti i samopouzdanja. Takve su žene moja inspiracija', kaže Marija ne krijući koliko je zadovoljna svojim novim projektom.

'Dugo je trajalo, nije se rodilo preko noći. Ne bih ovo nazvala svojim povratkom jer posljednjih pet godina marljivo sam radila na svom brendu. Danas sam sretna što se sve isplatilo. Posao mi trenutno predstavlja velik užitak, a u životu kad si sretan na jednom polju, poklopi se ponekad da si sretan i na drugima.'

Znači li to i sreću u ljubavi? 'Ma, ljubavi mi nikad ne nedostaje', tvrdi bivša supruga nekadašnjeg nogometaša Igora Cvitanovića koja se nakon razvoda 2012. uporno držala zakona šutnje kad je o novim vezama riječ.


Marka M vintage glamour Pounje

Bijela, crna, boja lososa i boja vina u kombinaciji s bež i crnom čipkom samo su neke od nijansi brenda Marka Pounje koje ćemo uskoro viđati na gradskim ulicama i modnim izlozima. Na pripadnicama ljepšeg spola je da odaberu svoj omiljeni kroj izrađen od pamuka, viskoze ili svile koji će im pristajati građi.

Kampanja Marka vintage glamour Pounje nabolje prikazuje ono što se može pronaći u prodajnim mjestima Pounja u Zagrebu u Ilici 55, Ilici 4, Vlaškoj 27, Kvaternikovom trgu, Draškovićevoj u Ambasadoru - hotel Sheraton, a uskoro i u Dubrovniku i Splitu, što je tek početak prodaje onoga sto su Pounje i Marka M predstavili prije točno godinu dana na Fashion Weeku.

326119,260713,172404,121290