KONCERTNI SPEKTAKL

Makedonska super grupa Superhiks u Zagrebu

13.02.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Jedna od najboljih, ali i najpopularnijih makedonskih grupa Superhiks, nastupa 17. 2. u KSETU gdje će izvesti presjek svojih najvećih hitova s prva tri albuma, ali i predstaviti novi koji je pred objavljivanjem

Superhiksi su osnovani 1994. godine i od tada do danas su dospjeli na sam vrh makedonske scene, čemu svjedoči činjenica da su 2001., 2002. i 2004. proglašeni najboljim makedonskim bendom dok je njihov live album 'Live in Skopje' u samo sedam dana prodan u preko 35.000 primjeraka. Iza sebe imaju tri albuma ('Čekaj be vikam, kade be malku' – 2000, 'Trumano' – 2003. i 'And now…what?' – 2008), te već spomenuti live album objavljen 2006. godine. Trenutačo su pred objavljivanjem novog studijskog albuma.

Njihov zarazni ska punk ritam uz dodatke reggaea, latina i balkanskog etna nikoga ne ostavlja mirnim. Još kada zasvira njihova vrhunska brass sekcija, te svi zajedno (njih šest) započnu svoj plesni ska punk groove, zabava je osigurana. U svojoj su karijeri dijelili pozornicu sa izvođačima kao što su Manu Chao and Radio Bemba, Fun Lovin Criminals, Fishbone, Tito and Tarantula, Henry Rollins, H-Block, Rico RodriguezSuperhikse možete doživjeti u klubu KSET u petak 17. 2.

'Prijatelji iz Nissana su osigurali 5 ulaznica sretnicima koji točno odgovore na pitanja u 'Juke Rocks kvizu'.