2,5 MJESECA BEZ SINA

Madonna na sudu: Uhitite mog bivšeg muža!

  • Autor: Iris Hazler
  • Zadnja izmjena 03.03.2016 10:57
  • Objavljeno 03.03.2016 u 10:57
Madonna i Guy Ritchie krenuli su u pravnu bitku oko skrbništva

Madonna i Guy Ritchie krenuli su u pravnu bitku oko skrbništva

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U New Yorku je započela sudska borba bivših supružnika Madonne i Guyja Ritchieja vezana uz skrbništvo nad petnaestogodišnjim sinom Roccom. Problemi su započeli u prosincu kada se Rocco odbio vratiti majci u New York te je odlučio ostati s ocem u Velikoj Britaniji, a Madonna je jučer od odvjetnika zatražila zahtjev za uhićenje Richieja zbog nepoštovanja suda

Petnaestogodišnji Rocco kojeg je dobila u braku s redateljem Guyjem Ritchiejem trenutačno se nalazi u Velikoj Britaniji kod oca, a navodno se ne želi uopće vratiti u Ameriku. Pop kraljica sve je odlučila raščistiti na sudu u New Yorku gdje je jučer započelo saslušanje, a obje stranke su se očitovale telefonskim putem jer se Madonna trenutačno nalazi na turneji u Australiji, a Ritchie u Londonu.

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia


Rocco u Londonu uživa u mirnom obiteljskom životu s ocem i pomajkom

Madonnini odvjetnici zatražili su nalog za uhićenje Guyja Ritchieja zbog nepoštovanja sudske odluke kojom je njihov sin nakon božićnih praznika provedenih u Londonu trebao otići natrag kod majke u SAD. Rocco je to deklarirano odbio i zatražio da ostane kod oca navevši kao razloge preveliku medijsku eksponiranost i Madonnine zahtjeve da putuje s njom na koncertnoj turneji po cijelome svijetu.

Instagram

Instagram

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram


Madonna je posljednjih tjedana stalno objavljivala fotografije svog sina na društvenim mrežama

Pjevačičini odvjetnici tvrde kako je razlog za uhićenje taj što je Ritchie prekršio zakonske odredbe o zajedničkom skrbništvu te je odbio vratiti sina nakon zajednički provedenih blagdana, a Ritchie i njegovi odvjetnici tvrde kako je to isključivo u Roccovu korist jer tinejdžer ne želi biti u medijskoj žiži kojom je okružena Madonna.

Oba odvjetnička tima su se složila oko činjenice da su roditelji javne i medijski eksponirane osobe, ali da dijete nije imalo odabira kod takvog stila života, međutim rasprava je bila iznimno burna i temperamentna. Madonnini odvjetnici optužili su Ritchieja za nepoštovanje sudskih odluka, a Ritchiejev tim naglasio je kako Madonna i dalje putem društvenih mreža objavljuje fotografije koje uzrujavaju Rocca.


Rocco se lijepo uklopio u očevu obitelj

Sutkinja Kaplan izjavila je kako ima dojam da će se obje stranke ipak uspjeti brzo dogovoriti oko odluke vezane uz ono što je najbolje za njihovo dijete, a očekuje se i Roccovo svjedočenje. Uz činjenicu kako se radi o djetetu od 15 godina koje već u jednu ruku može samostalno donositi odluke, a također pohađa školu u Londonu, postoji velika mogućnost da će ostati s ocem u Velikoj Britaniji.

Madonna posljednja tri tjedna na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije sa sinom i ostatkom obitelji uz statuse u kojima naglašava koliko joj nedostaje Rocco i koliko ga voli, a navodno su upravo takve situacije najviše smetale Rocca koji je trenutačno u pubertetu. Pjevačica je dušu otvorila i na koncertu u Meksiku prije mjesec dana kada je izjavila:

Instagram

Instagram

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Svi ponekad prolazimo kroz teške trenutke u životu, ni ja nisam izuzetak. Svoje upravo proživljavam. Ponekad mislim da neću moći održati show, nemam više snage, nemam energije. Ali kad sam vas vidjela večeras i ljubav koju mi pružate, to je ono što mi daje snagu. Hvala vam na tome!' poručila je svojoj publici Madonna.

Profimedia

Profimedia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Madonna i Ritchie postali su par 1998., a sina Rocca dobili su dvije godine kasnije. Ritchieju je to bilo prvo, a Madonni drugo dijete, uz kćer Lourdes koju je dobila iz prethodne veze s glumcem Carlosom Leonom. Četiri mjeseca nakon Roccova rođenja, 22. prosinca, vjenčali su se u dvorcu Skibo u Dornachu u Škotskoj. Godine 2006. usvojili su Davida iz Malavija, a brak je potrajao još dvije godine. U listopadu 2008. obznanili su da se rastaju, a do kraja prošle godine zajedničko je skrbništvo funkcioniralo bez problema. Madonna je nakon razvoda 2009. posvojila još jednu djevojčicu, Mercy James, a Ritchie je u međuvremenu dobio dva sina, Rafaela (4) i Levija (1) i kćer Rivku (3) sa suprugom Jacqui Ainsley, s kojom se vjenčao prošlog srpnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!