ELECTRO GROZNICA

Luda atmosfera na vlaku Ultra Party za Split

10.07.2015 u 15:21

  • +9

Ultra enter party vlak iz Zagreba za Split

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakuš/Pixsell

Bionic
Reading

Odlične zabave danas nije nedostajalo na Ultra Enter Partyju u prepunom vlaku koji je jutros krenuo iz Zagreba za Split u koji će sljedećih dana stići deseci tisuća ljubitelja elektronske glazbe iz cijele Europe i svijeta

RTL Autor: RTL

Danas počinje Ultra Europe Music Festival u Splitu u koji do 12. srpnja svi putevi vode za ljubitelje elektronske glazbe. Za sve one koji su se do cvita Mediterana jutros uputili vlakom, Ultra Party je već počeo, a sudeći po fotografijama i videosnimci, atmosfera je bila odlična.
Video: Goran Jakuš/Pixsell

Gužve na cestama najbolje je izbjeći ako izaberete vlak, a ako se pritom ne želite odreći interneta, pravi je izbor posebni vlak Ultra Party koji vozi na liniji Zagreb - Split - Zagreb. Ultranautima koji u nj uskoče vlak jamči pristup najbržoj 4G mobilnoj mreži u Hrvatskoj, a to znači uživanje u glazbi i videospotovima tijekom cijelog putovanja do Splita, što je idealno zagrijavanje za festival.

Pripremate li se za najbolji party u Splitu od 10. do 12. srpnja, svakako preuzmite i ekskluzivnu Ultra Europe Deezer Playlistu. Ako zbog obveza ne stignete na ovu Ultru, HT ima rješenje i za vas: posjetitelji tportala te korisnici platforma MAXtv i MAXtv To Go mogu gledati i prijenos uživo iz Splita i partijati kod kuće! Nakon završetka Ultra Europe Music Festivala, HŽ-ov party-vlak će nastaviti voziti na relaciji Savski Marof - Dugo Selo, na kojemu će putnici također moći iskoristiti sve prednosti najbrže 4G mreže.