DUBROVAČKA TRADICIJA

Ljubiša Samardžić ne odvaja se od svoje Ines

17.07.2015 u 07:03

Bionic
Reading

Već tradicionalno ljetovanje u Dubrovniku za beogradskog glumca Ljubišu Samardžića i njegovu suprugu Mirjanu ove godine ipak će biti posebno jer je uz njih i sedmomjesečna unučica Ines, koja je velika miljenica svog djeda. Presretnog glumca svakog jutra može se vidjeti u šenji Stradunom s najmlađom unukom koju zove 'svojim najvećim veseljem'

Dubrovnik je njihovo omiljeno ljetno utočište kojem se uvijek raduju, no ovog ljeta za glumca Ljubišu Samardžića i suprugu Miru radost je dvostruka. Naime, prije sedam mjeseci Ljubiša je dobio četvrto unuče, djevojčicu Ines koja je postala djedova mezimica i od koje se ne odvaja pa je i ovogodišnje ljetovanje bez nje bilo nezamislivo.

Dobro raspoloženog 78-godišnjeg Ljubišu ovih dana se sa suprugom i unučicom često može vidjeti u jutarnjoj šetnji Stradunom, a koliko je sretan, vidi se na fotografijama.

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca nerijetko u intervjuima s ponosom priča o svojim unucima: 20-godišnjoj Sari i 18-godišnjem Stefanu, djeci njegova pokojnog sina Dragana koji je u 34. godini umro od leukemije, te 14-godišnjoj Marti i malenoj Ines, djeci njegove kćeri Jovane. Marta je pokazala naklonost glumi pa joj je djed omogućio jednu manju ulogu u seriji 'Jesen stiže, Dunjo moja'.

Za najmlađu Ines izjavio je da je unijela veliko veselje u njegovu obitelj koja i danas osjeća bol zbog gubitka sina.