MORSKE RADOSTI

Ljetne pustolovine dviju lijepih hrvatskih glumica

05.08.2015 u 09:56

Bionic
Reading

Predah od snimanja novog filma 'Trampolin' Zrinke Matijević, zagrebačka glumica Tena Nemet Brankov pronašla je u Puli, a Vanda Winter se nakon turneje s mjuziklom 'Mamma Mia' opustila na Pagu

Dok su neki glumci proteklog mjeseca uživali u vrućim ljetnim danima, dvije vrijedne hrvatske glumice nisu imale vremena za odmor. Vanda Winter obišla je Hrvatsku nastupajući u mjuziklu 'Mamma Mia!', a Tena Nemet Brankov proteklih je tjedana snimala svoj prvi film 'Trampolin' redateljice Zrinke Matijević.

Zbog uloge morala je promiijeniti i imidž, a da joj odlično pristaje, govore i pohvale njezinih prijatelja na Facebooku. Svoje ljetne radosti Tena nerijetko objavljuje na društvenim mrežama, a osim neospornog glumačkog talenta, kći pokojnih glumaca Marine Nemet i Slavka Brankova ima i ljepotu. O Teni će zasigurno još biti priče jer njezino vrijeme u domaćoj glumačkoj areni tek dolazi.

#summertime #kamenkrsimaslina #sarma #yamamay

A photo posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on

#summer #sun #pula

A photo posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on


Glumica i pjevačica Vanda Winter svoje ljetno utočište pronašla je na Pagu. Nakon obaveza s mjuziklom 'Mamma Mia!'ovog ljeta Vandu očekuju pripreme za vjenčanje s nogometašem Ivanom Parlovom za kojeg bi se trebala udati ove jeseni.

#vandawinter #theview #daydreaming #vacation #seaside #pag #redhead #actresslife #actress #singerslife #singer #pag

A photo posted by Vanda Winter (@vandawinter148) on