NAJVEĆI PLESNI PODIJ

Lisinski pleše pod maskama

11.02.2010 u 10:04

Bionic
Reading

KD Vatroslav Lisinski ove će subote izgledati kao nikada dosad - 'Lisinski pleše pod maskama' sve je samo ne običan događaj!

Za potrebe manifestacije 'Lisinski pleše pod maskama' uklanjaju se gotovo sva sjedišta iz glavne dvorane pa se ona pretvara u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali. Pod vašim neumornim nogama bit će 600 m2 velike dvorane i 1.800 m2 predvorja! Sjećate li se kada vam je itko darovao više plesne slobode? Nikada nitko prije ove subotnje večernje groznice pod maskama u Lisinskom!

Maskirane posjetitelje će zabavljati dva orkestra, pjevaju solisti Vanna, Vesna Pisarović, Massimo i Marko Tolja, a posebnu pažnju privući će i vrući Brasil Bahia Show - plesačice i plesači brazilskoga karnevala. Cijela večer bit će obogaćena i popratnim sadržajima i izvođačima - plesači capoeire, orijentalna plesačica, akrobati i cirkusanti.

Nakon bogatog koncertnog dijela, večer će se nastaviti u ritmu disko glazbe do dugo u noć, a dvoranom će zasjati disko kugle. U predvorju dvorane bit će postavljeni štandovi na kojima će gatare i vidovnjaci proricati sudbinu, događat će se razna natjecanja, prezentirati kako se izrađuju prave venecijanske i kožne maske, oslikavati lice i tijelo, a na kraju karnevalske večeri, koja će se pretvoriti u proslavu Valentinova, i pružati usluge besplatnog mjerenja tlaka zbog svih uzbuđenja koja vas očekuju u toj fašničkoj noći. U predvorju se postavlja koš pa će se moći zaigrati i košarka s poznatim košarkašima, a kao posebni gosti na veliki fašnički plesnjak dolazi i čitava momčad KHL-a Medveščak! Pod maskama se očekuju i poznata lica iz poslovnog, sportskog i kulturnog života.

Uplešite u noć pod maskama, a Valentinovo dočekajte ljubeći se na uzavrelom parketu koncertne dvorane.

Ples pod maskama organiziran je u humanitarne svrhe za stipendije darovitih učenika zagrebačkih srednjih škola.

Program počinje u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 170 kuna.

Program:


Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije
Mladen Tarbuk, dirigent
Big band Hrvatske radiotelevizije
Saša Nestorović, dirigent
Vanna, Vesna Pisarović, Massimo i Marko Tolja, solisti
Brasil Bahia Show - plesačice i plesači brazilskoga karnevala
Artisti Cirkorama na štulama, žongleri, zračne akrobacije, oslikavanje lica i tijela
Orijentalna plesačica
DJ Hrvoje Sommer (hitovi 60-ih, 70-ih, 80-ih i 90-ih)
Mirko Fodor i Mila Elegović, voditelji