KATE WINSLET:

'Leonardo se udebljao, a ja sam sada mršava'

03.04.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Punih petnaset godina je prošlo od filmskog hita 'Titanic', a sada kada očekujemo njegov povratak u 3D izdanju, glavna glumica Kata Winslet otkriva kako je danas puno zadovoljnija svojim izgledom te kako smatra da puno ljepše stari od nekada tihe patnje mnogih žena, Leonarda DiCaprija

Tijekom prvih godina svoje karijere Kate Winslet vodila je žestoku bitku s kilogramima, no sada, petnaest godina nakon uloge Rosie u blockbusteru 'Titanic', Kate je i više no zadovoljna vlastitim izgledom i vitkom figurom.

I dok će se mnogi obožavatelji ovoga filma, prvenstveno obožavateljice, prisjetiti kako je Leonardo DiCaprio u ulozi Jacka bio neodoljiv, lijepa Britanka Kate Winslet kaže kako smatra da su godine na njoj ostavile manje traga nego na Leonardu DiCapriju.

'Danas izgledamo puno drugačije, stariji smo. Leo sada ima 37, a ja 36, a kada smo snimali taj film imali smo 21 i 22 godine. Osim toga, on je sada deblji, a ja mršavija. To je istina!', kaže simpatična glumica.

U intervjuu za Daybreak Kate se našalila i kako se bojala ugledati sebe na velikom platnu u 3D izdanju na pretpremijeri koja je održana ovoga vikenda, jer film nije pogledala punih petnaest godina, otkako je snimljen.

'Stavila sam naočale, sjela i uzbuđeno čekala početak filma. No kada se na platnu pojavio moj lik, pomislila sam: 'O, Bože, neka nestane, ugasite to, ugasite zvuk, zar sam tako izgledala?', kaže glumica.

Kate je otkrila i kako će vlastitoj djeci dopustiti da pogledaju njezin najslavniji filmski uradak, usprkos golišavoj sceni u kojoj Leonardo u ulozi Jacka crta njezin akt. 'Mislim da su mi djeca u savršenoj dobi da pogledaju film, pogledat ćemo ga zajedno na velikom platnu u 3D izdanju', zaključila je glumica.