NEUKROTIV ŽENSKAR

Leonardo DiCaprio bacio oko na Dakotu Johnson

26.02.2015 u 19:28

Bionic
Reading

Glumački osobenjak na nedavnoj zabavi nije skidao ruke sa zvijezde 'Pedeset nijansi sive', a mlađahna Dakota osmijeh sa svog lica zbog neočekivane naklonosti holivudskog Casanove

Može Rihanna biti femme fatale, no nema te sile koja će spriječiti Leonarda DiCaprija da zavede nekog ako mu se to prohtije. Tako je bilo na jednoj od zabava nekoliko dana prije dodjele Oscara, a kao nova Leova žrtva pokazala se friška holivudska nada Dakota Johnson.

Naime čim je Johnson ušla u dvoranu, DiCaprio ju je zagrlio i predložio da se zajedno prošeću te provjere koga zanimljivog ima na partyju. Tijekom večeri mlada glumica nije skidala osmijeh s lica zbog neočekivane naklonosti slavnog glumca. Kobna večer možda je bila jedan od razloga prekida Dakote i njezinog donedavnog dečka Matthewa Hita. Rihanna zasigurno nije ostala ravnodušna na medijske natpise o flertovanju njezinog novog odabranika s nevinašcem poput Dakote, no s obzirom na DiCaprijevu reputaciju, to joj ne bi trebalo biti preveliko iznenađenje.