HALJINA ZA POSEBAN DAN

Lejla Filipović razveselila maturanticu udomiteljske obitelji

31.05.2016 u 17:01

Humanitarna gesta Lejle Filipović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Maturalna večer zasigurno je najposebniji događaj za svakog srednjoškolca i srednjoškolku. Odjevne kombinacije smišljaju se tjednima unaprijed, a očekivanja rastu s približavanjem dugoiščekivane prigode. Nažalost, nisu svi mladi u prilici sudjelovati u slatkim brigama oko odabira haljina i odijela. Nekim obiteljima je uspjeh ako uspiju financirati i samu večeru, što ne ostavlja prostor za ispunjenje tinejdžerskih želja. Kako bi se ta želja ispunila barem jednoj djevojci, pobrinula se Lejla Filipović koja je u sklopu humanitarne akcije tvrtke Electrolux poklonila haljinu Slađani, djevojci iz udomiteljske obitelji, te joj na taj način uljepšala ovaj poseban dan

Slađana je dan iz snova svih tinejdžerki provela u butiku LD Store, koji je zasigurno omiljeno odredište poznatih trendseterica. Vlasnica Lejla Filipović sa zadovoljstvom joj je pružila zvjezdani tretman i osobno pomogla odabrati idealnu u mnoštvu predivnih haljina. Tako će ova mlada odlična sportašica, osim na terenu, zasjati i na svečanom balu.

'Bilo mi je iznimno drago što sam dobila priliku izmamiti osmijeh na licu ove divne djevojke. Svakom je roditelju najvažnija sreća djece, ne samo vlastite, nego i djece prijatelja, susjeda i sugrađana', rekla je Lejla Filipović

'Veliko hvala gospođi Filipović i svima koji su sudjelovali u akciji i na taj način podržali ovu lijepu gestu tvrtke Electrolux za dobrobit djece. Završetak srednje škole veliko je postignuće u životu svake mlade osobe, a osobito kada je uveličano ovakvom plemenitom gestom. Neka nam ovo svima bude potvrda da i najmanji znak pažnje ostavlja sretan trag u životima udomljene djece', poručila je Marija Igrec, dopredsjednica Zipke, udruge udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije.

I dok Slađana predviđa fantastičan provod sa svojim društvom, Electrolux nastavlja s planiranjem i provedbom novih aktivnosti s ciljem pružanja podrške udomiteljskim obiteljima.