BLIŽI SE KONCERT

Lady Gaga traži 500 kg leda i dodatne lokote na bravama

03.11.2010 u 07:11

Bionic
Reading

Lady Gaga dolazi u Zagreb na sam dan koncerta iz Belfasta, a uz nju putuje i svita od 130 ljudi koji skrbe o njoj i njenoj turneji 'Monster Ball'

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, američka zvijezda ostat će u Zagrebu jedan dan i prespavati u hotelu The Regent Esplanade Zagreb, a potom ide u Budimpeštu, gdje ima koncert 7. studenoga.

Ekscentrična diva ima skromne zahtjeve prema organizatorima. 'Poprilično je jednostavna i samozatajna i ne traži puno. Sve što je tražila jest 500 kilograma leda u Areni i obvezne četiri boce kisika na pozornici. Iako je garderoba u dvorani dobro čuvana i zaključana, Gaga je tražila da se na vrata stave dodatni lokoti', otkrila je Večernjaku Sanja Ajdinovski iz Lupa promocije, koja organizira dolazak Lady Gage u Zagreb.

Pjevačica sa sobom dovodi i svoj catering i kuhare, a cijela njena oprema i pratnja u Zagreb dolaze u 30 tegljača i 13 autobusa.
'Dobivamo puno mailova, među kojima je bio i onaj zabrinute djevojke koja će na koncert doći s limenkama koje će na njezinoj frizuri glumiti uvijače, pa je zabrinuta hoće li zbog mjera opreza na ulazu uopće moći ući na koncert', kažu u Lupi i poručuju da će svi koji pripremaju sličan outfit moći slobodno ući samo ako na sebi ili sa sobom ne budu imali predmete kojima je nekoga moguće ozlijediti.