NAGRADNJAČA

Kyuss Lives! u Tvornici kulture

23.05.2012 u 07:35

Bionic
Reading

Stone rock bogovi Kyuss Lives! započinju u petak, 25. svibnja dugačku europsku turneju u sklopu koje će nastupiti i u Zagrebu. U veliku dvoranu zagrebačke Tvornice Kulture Kyuss Lives! dolaze u srijedu 30. svibnja. Kao predgrupa nastupit će naši Stonebride koji već godina grade karijeru u domaćem i europskom undergroundu. Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice za koncert te dvije ulaznice za meet%greet.

Kyuss Lives! je, dakako, inkarnacija grupe oformljene krajem 80-ih u Palm Desertu, prvo kao Sons Of Kyuss, a zatim skraćene u Kyuss. U 90-ima grupa objavljuje četiri albuma i jedan EP te se pri kraju svog djelovanja sredinom desetljeća veže na rad Queens Of The Stone Age koji su bili sastavljeni isključivo od bivših članova Kyussa. Mada su djelovali relativno kratko ostavili su najupečatljiviji trag u povijesti onoga što nazivamo stone rock (pogotovo pjesmama poput 'Demon Cleaner', 'Gardenia', 'Green Machine'…), a članovi benda kasnije su svirali u poznatim sastavima poput QOTSA, Fu Manchu, Eagles Of Death Metal, Mondo Generator, Hermano i Them Crooked Vultures.

U studenom 2010. reformirani bend pod nazivom Kyuss Lives! ponovo počinje svirati, a tijekom povratničke turneje dočekala ih je i tužba Josha Hommea i Scotta Reedera oko prava na ime Kyuss. U međuvremenu je tužba povučena i izglađeni su svi nesporazumi članova grupe, Hommea i Reedera

Cijena ulaznice iznosi 150 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 180 kn.


Dvije ulaznice i meet and greet je osvojio Davor Koren

Po dvije ulaznice su osvojili Vlatka Jeh i
 Mario Horvatić









195214,195225,195199,195151