UVIJEK PUNA IZNENAĐENJA

Ksenija Prohaska: Bila sam prva surferica u Splitu!

17.08.2015 u 09:24

Bionic
Reading

Glumica i prvakinja splitskog HNK prisjetila se nekih svojih najljepših avantura iz djetinjstva, a da je uvijek u životu bila svoja i prava fajterica svjedoči i njoj posebno draga fotografija koju je s prijateljima podijelila na Facebooku

Splitska glumica Ksenija Prohaska (61) imala je život po kojem bi se mogao snimiti film, a da je od malih nogu bila svoja dokazuje i fotografija koju je nedavno podijelila s prijateljima na svojem Facebook-profilu.

'Jako sam bila ponosna što mogu stajati na zračnom madracu na plaži, na Stinicama u Splitu. Ovu je sliku jedan fotograf s Bačvica godinama držao u izlogu. Netko je napisao 'prva surferica' što me jako razveselilo', pohvalila se Ksenija kojoj je u srpnju ministar Berislav Šipuš dodijelio naziv nacionalne prvakinje.

Poznata Splićanka živjela je svagdje po svijetu, a imala je priliku snimati i u Hollywoodu. U Americi je živjela vrlo dugo, a u Hrvatsku se nakon 14 godina izbivanja vratila 1999. godine. Ksenija ima 36-godišnju kćerku Anu koja sa suprugom i dvije kćeri - Carolinom (3) i Clarom (1) živi u Americi. Na svoje je unučice Ksenija jako ponosna pa se nerijetko pohvali i njihovim fotografijama.


Ksenija s kćeri jedinicom Anom u vrijeme kad je studirala četvrtu godinu Akademije