FANTASTIC ZAGREB

Kristina Krepela sve je ljepša

04.07.2014 u 19:56

  • +8

Prva filmska projekcija na povijesnoj tvrđavi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Jedan od najljepših hrvatskih spomenika kulture, tvrđava Medvedgrad, ugostila je četvrto izdanje Fantastic Zagreb filmskog festivala i ekskluzivnu projekciju hvaljenog trilera 'Sumorno ljeto'. Među brojim poznatima bila je i zgodna glumica Kristina Krepela, koja je naprosto zračila srećom i ljepotom

U jedinstvenoj atmosferi hrvatske povijesne utvrde uživalo je više od 450 ljubitelja filma koji su prvi u svijetu, nakon publike u Cannesu, imali priliku pogledati taj vrhunski američki triler.


Napeta priča u kojoj briljiraju Don Johnson i Michael C. Hall poznat po ulozi u popularnoj seriji Dexter, oduševila je i mnoge poznate Hrvate kao što su glumica Kristina Krepela, radijska voditeljica Ivana Plechinger, model Kim Kosanović, vaterpolisti Mladosti Ante Vukičević i Ivan Capan, vaterpolska legenda Dubravko Šimenc, filmski redatelj Nevio Marasović, ali i strane medije koji su na projekciju stigli čak iz Izraela, Poljske te brojnih drugih zemalja.

'Neizmjerno smo ponosni što smo prvi uspjeli prikazati dio filmske čarolije baš na ovom povijesnom 'gradu' i moramo još jednom zahvaliti našem generalnom pokrovitelju B.netu koji je prepoznao ovako ludu ideju! Posebno hvala Javnoj ustanovi Park prirode Medvednica na maksimalnoj organizacijskoj podršci. Oduševljeni smo brojem posjetitelja i hvala svima još jednom što su ovu večer učinili toliko posebnom', izjavio je Stjepan Hundić, suosnivač Festivala.

Koliko je fantastično medvedgradsko iznenađenje ovogodišnjeg festivala, pokazao je i party nakon projekcije na čuvenim medvedgradskim zidinama, gdje su oduševljeni posjetitelji uz glazbu Schwizarski DJ-a pod vedrim nebom iznad Zagreba uživali i u prefinim pivima pivnice Medvedgrad.

Nakon vrhunske projekcije na Medvedgradu, koja će sasvim sigurno ostati upamćena kao jedna od najljepših projekcija filma u Hrvatskoj i šire, na programu Fantastic Zagreb film festivala večeras nas očekuje napeti horor Krvavi glečer u 19 h u CineStaru Zagreb; kultni suspens iz 1979. godine Alien na Ljetnoj pozornici Tuškanac u 21.30 te akcijski triler Ubojice u 23.45 sati, također na Tuškancu. Posljednja večer Festivala rezervirana je za Kanibal ljubavnu priču koja je na programu u 19 sati u CineStaru Zagreb te vrhunski klasik Pakleni šund u 21:30 na Ljetnoj pozornici Tuškanac, koji ove godine slavi – nećete vjerovati – 20 godina! Nakon fantastične subotnje večeri ispunjene napetim scenama, Fantastic priprema i party zatvaranja kojim će proslaviti još jednu uspješnu godinu prvog open-air žanrovskog festivala u regiji.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u Kinu Europa od 12 do 20:30 sati svakoga dana te na blagajni ljetne pozornice kina Tuškanac od 20.30 do 23.30 sati. Ulaznice za projekcije u CineStaru mogu se kupiti na webu i blagajnama CineStara. Cijena ulaznice je 27 kn.