NOVI LOOK

Kristen kao plavuša na naslovnici Voguea

17.01.2011 u 08:30

Bionic
Reading

Iako je znamo kao smeđokosu Bellu iz sage 'Sumrak', Kristen je zbog uloge Marylou u filmu 'Na cesti', ekranizaciji romana Jacka Kerouacka, postala vrckava plavuša, a 20-godišnja glumica je svoj novi imidž pokazala spremno pozirajući i za najnoviji Vogue

Amerikanki neobične ljepote, koja već neko vrijeme nije pretjerano draga svim obožavateljicama Roberta Pattinsona (iako nitko od njih nikada nije javno izrekao jesu li u vezi ili nisu), složit će se svi, izvrsno pristaje i svjetlija kosa, a naslovnicu potpisuje slavni Mario Testino. Mlada glumica je otkrila i da je privlače uloge koje nisu lake za odglumiti.

'Volim kad se moram iznova dokazivati. Biram dosta teške i ambiciozne uloge. Takva je i uloga Marylou, ona je mlada žena koja traži svoje mjesto pod suncem i radi puno krivih poteza zbog svoje impulzivnosti', kaže Stewart.

O ulozi Belle koja ju je i proslavila Kristen kaže je vrlo kompleksna te da njezin filmski lik odrasta u svakom filmu.

'Bella je lik koji svi vole i o kojem svi imaju svoje predožbe. Nastojim da fanovi ne budu razočarani. Unijela sam puno sebe u tu ulogu', rekla je.

Inače, prvi dio 'Praskozorja', prema četvrtoj knjizi sage 'Sumrak' spisateljice Stephenie Meyer, stiže u kina širom svijeta u studenome ove godine.