26. VELJAČE

Koncert posvećen Johnny Cashu u Malom pogonu Tvornice kulture

24.02.2014 u 11:06

Bionic
Reading

Večer posvećena legendarnom 'čovjeku u crnom' uz nastup grupe Wanted Men održat će se u srijedu, 26. veljače u Malom pogonu Tvornice kulture

Wanted Men  je 2013. godine nastao iz zajedničke ljubavi prema glazbi Johnny Casha. Ono što je trebao biti samo jedan koncertni nastup, preraslo je u mnoštvo dobrih svirki i još bolje zabave. Glasovna interpretacija hrvatskog Casha, kako nazivaju mladog kantautora Tomislava Malagurskog, u kombinaciji s renomiranim glazbenicima nastupe ovog banda čini uvijek jedinstvenim i zanimljivim, kako vrsnim poznavateljima opusa i rada Johnny Casha, tako i svim ljubiteljima dobre svirke u živo.

John R. 'Johnny' Cash (26.02.1932. – 12.09.2003) - od svojih ranih dana kao pionir rockabillyja i rock and rolla u pedesetima, preko desetljeća u kojima je predstavljao međunarodnog predstavnika country glazbe, pa do svoje revitalizacije u devedesetima kao žive legende i ikone alternativnog countryja, izvršio je utjecaj na mnogobrojne umjetnike današnjice i ostavio iza sebe ogroman opus. 2003. godine, odana mu je počast kao najpopularnijem i najutjecajnijem glazbeniku svojeg vremena.

Johnny Cash - 'Wanted Man'

Wanted Men čine:

vokal: Diana Čorluka
vokal i gitara: Tomislav Malagurski (FOR)
električna gitara: Zvonimir Lugarić – Zvocks (Malehookers)
bass gitara: Slema
bubanj: Branko Trajkov -Trak (Zabranjeno Pušenje)
violina: Rista (Plava Trava Zaborava, Bare i Plaćenici)

Cijena ulaznice iznosi 25 kuna.

Službena prodajna mjesta:

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Prodajna mjesta Entria i entrio.hr