NAKON VIŠEMJESEČNE STANKE

Koncert benda Mangroove u Jiggy Baru

22.01.2015 u 18:12

Bionic
Reading

Mangroove će nakon višemjesečne koncertne stanke izaći ponovno na pozornicu, u petak 30. siječnja u zagrebačkom klubu Jiggy Bar

Eklektičan i milozvučan, zagrebački bend Mangroove koji je svoju kvalitetu potvrdio dvama sjajnim albumima te nekolicinom singlova skinutih s njih nastupit će u petak, 30. siječnja u friško otvorenom klubu Jiggy Bar, smještenom u Brozovoj ulici blizu Tehničkog muzeja u Zagrebu. Ulaz na koncert je slobodan.

Mangroove, bend okupljen oko tandema Željka Veverec - Toni Starešinić, prisutan je na sceni od 2003. te je od tada do danas objavio dva studijska albuma 'Svijet za nas' i 'Put na mjesec'. Albumi su iznjedrili nekoliko singlova uspješnika, no 'Radio', 'To se smije' ili 'Blizu', spomenimo neke, naćulili su uši šire glazbene publike.

Od posljednjeg izlaska albuma, Mangroove je do danas objavio još dva singla i videospota; 'Sami' sniman uz produkcijsku podršku Zvonimira Duspera Dusa te još uvijek u zamahu 'Ljubavna'. Oba singla zapravo su najava trećeg studijskog albuma koji će Mangroove objaviti tijekom 2015. godine.

Kako uživo zvuči majstorski splet soula, neo-funka i popa ovih istinskih zaljubljenika u glazbeni svijet u kojem obitavaju, možete besplatno poslušati u četvrtak, 30. siječnja s početkom u 22 sata u Jiggy Baru te u petak, 23. siječnja u 10 ujutro u emisiji 'Iskopčani petak' na Radio Studentu.