PRIPREME ZA VJENČANJE

'Kojići su kao Kardashiani'

28.10.2015 u 14:14

Bionic
Reading

Uoči priprema za veliko svadbeno slavlje Severine i Igora njegova je obitelj otputovala u Ameriku, u kojoj im već godinama živi kći Nataša pokušavajući izgraditi holivudsku karijeru

'Ono kad vas obitelj posjeti na poslu. Pozdravljaju vas Ted i obitelj Kojić iz studija Universal', napisala je Nataša, glumica se nekad bavila pjevanjem, pa je tako izdala i nekoliko pjesama, a u SAD-u pokušava ostvariti glumačku karijeru.

Dolazak mame i tate u Los Angeles jako je razveselio Natašu te je na jednoj od fotografija usporedila Kojiće s reality obitelji Kardashian.

When my family got to visit me at work its:Kojicashians??????#Kojic#Family#love

A photo posted by NATASHA KEY (@natashakeymusic) on


Osim što provodi vrijeme s kćerkom, Keba je u Americi održao nekoliko koncerata, odlično posjećenih, a čim se vrati u Srbiju, očekuje ga velika zabava povodom vjenčanja Severine i njegovog sina Igora. 

'Ima li ljepšeg osjećaja od dubokog uvjerenja da je pokraj nas netko tko može spriječiti sve ono što bi nam moglo nauditi?', napisala je pjevačica jučer na Instagramu, a spreman je odgovor imao i Igor.


'Žena koja slijedi gomilu ne stigne dalje od te gomile dok žena koja hoda sama pronađe sebe na mjestima na kojima nitko nije bio prije nje. Prva i posljednja, moja princeza', stoji na fotografiji koju je objavio 28-godišnji sportski menadžer.