HONORARI ZA SILVESTROVO

Koje će zvijezde najviše zaraditi na dočeku Nove godine?

Davor Gobac, Gibonni, Jelena Rozga, Nina Badrić, Severina, Oliver Dragojević

Davor Gobac, Gibonni, Jelena Rozga, Nina Badrić, Severina, Oliver Dragojević

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell, Instagram

Dok su se proteklih godina nastupi za najluđu noć naplaćivali i za najluđe iznose, honorari domaćih zvijezda za predstojeći doček 2016. uglavnom se svode na iznose od 15 do 20 tisuća eura

Samo u iznimnim situacijama, kada su u pitanju doista najveće zvijezde, poput Severine, Gibonnija i Olivera Dragojevića, može se pronaći trag nekadašnjih cijena. Severina na Stradunu, Gibonni u Budvi 1. siječnja te Oliver u Puli navodno će za svoje nastupe primiti 50.000 eura.

Na Hvaru će, priča se, 40.000 eura za svoj novogodišnji nastup dobiti Bajaga, a za nešto manju svotu u Poreču pjevat će Jelena Rozga. Upućeni kažu da njezin honorar iznosi 30.000 eura, a takav iznos dobit će i njezina kolegica Nina Badrić za novogodišnji doček na glavnom zagrebačkom trgu. Tu bi svotu novca trebali podijeliti Mladen Grdović i Jasmin Stavros, a u Novu godinu pjesmom će uvesti Mostarce.

Pet tisuća eura manje navodno će u trogirskoj najluđoj noći dobiti Dražen Zečić i Mate Bulić dok za 20.000 eura, priča se, nastupaju rock snage Prljavo kazalište u Šibeniku, Parni valjak u Rovinju te Opća opasnost u Varaždinu.

Maja Šuput na silvestarsku će noć nastupiti u vodičkom hotelu, a za taj je nastup navodno tražila i dobila honorar kao i njezine rokerske kolege, 20.000 eura. Isti bi iznos trebala dobiti i Vanna, a pjevat će za publiku u Dubrovniku.

Nešto manju svotu novca, oko 15.000 eura, navodno će dobiti Psihomodo pop za svoj nastup na splitskoj Rivi. Ista svota spominje se u slučaju grupe TBF, a jednako bi mogla dobiti i grupa Vatra za svoj nastup na zagrebačkom trgu, kao i Neno Belan i Hladno pivo, koji će u novogodišnjoj noći zabavljati Riječane na Korzu.

Urban i Massimo, doznajemo, još pregovaraju o svojim novogodišnjim nastupima.

Bilo kako bilo, hrvatske estradne zvijezde 1. siječnja imat će tisuće razloga za zadovoljstvo.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!