ZBOG EMOCIONALNE TRAUME

Kći Aleca Baldwina završila na psihijatrijskom liječenju

14.04.2015 u 10:32

Bionic
Reading

Devetnaestogodišnja kćerka poznatog glumca u petak se prijavila u kliniku za rehabilitaciju zbog psihičkih problema i rekla da će kad smogne snage sama progovoriti o svemu što ju je snašlo

Odnos Aleca Baldwina i njegove kćeri Ireland koju je dobio u braku s Kim Basinger nikad nije bio stabilan, no posljednjih godina činilo se kako su uspjeli izgladiti nesuglasice koje su imali. Ireland je u New Yorku nerijetko posjećivala oca, njegovu sadašnju suprugu Hilariju i 19-mjesečnu polusestru Carmen. Temperamentna i svojeglava poput svog oca, Ireland je nerijetko svojim ponašanjem i fotografijama sablažnjavala javnost. Zbog toga se mnogi nisu ni iznenadili kad se pročulo da se prošlog petka prijavila u psihijatrijsku kliniku zbog, kako je sama rekla, velike emocionalne traume koju je proživjela.

'Potreban mi je odmak od svega, potreban mi je oporavak. Želim se suočiti s onim što mi se dogodilo, prebroditi tu nepodnošljivu bol koju sam zaključala u sebe. Jednog dana bit ću spremna ispričati svoju priču', napisala je  Ireland prije odlaska na Twitteru. Glasnogovornik Aleca Baldwina izjavio je kako glumac želi zaštititi svoju kćer i zbog toga ne želi komentirati trenutačnu situaciju.

daddys girl ❤️ @iamabfalecbaldwin

A photo posted by Ireland Baldwin (@ireland.baldwin) on