DLAKAVI NEUGODNJAK

Kate Winslet nosila periku među nogama

04.06.2009 u 09:09

Bionic
Reading

Kate Winslet je za potrebe uloge u filmu 'The Reader' morala vratiti u život dlačice na svom međunožju. No godine redovne depilacije ostavile su biljeg te su joj naposljetku staviti 'periku'

Kate Winslet je u svom novom filmu 'The Reader' morala do u detalje ocrtati vrijeme Holokausta, pa makar se to odnosilo i na frizuru među nogama. Ili točnije, njezin izostanak.

Budući da se u jednoj sceni pojavljuje gola, Kate je dobila u zadatak pustiti dlačice u intimnoj zoni da joj slobodno izrastu, no problem je nastao kada je glumica otkrila da veći broj njih nedostaje.

'Trebala sam pustiti dlačice, no zbog godina upotrebe voska pri depiliranju, kao što sve mi cure znamo, dlačice se više ne vraćaju kakve su bile. Napravili su mi periku jer su bili zabrinuti da ih neće biti dovoljno', otvoreno govori glumica koja smatra da se uvijek skidala u filmu kada je to dodavalo na priči.

Glumica je također zahvalna mužu Samu Mendesu što uopće nije ljubomoran na njezine golišave scene: 'Nije da sam porno glumica i da se stvarno seksam s ljudima. To što se skidam ne predstavlja mu nikakav problem.'