LIJEPA I ZAVODLJIVA

Kate Winslet dozlogrdilo Samovo slinjenje po mladoj Rebecci Hall

17.03.2010 u 20:13

Bionic
Reading

Iako je glasnogovornik Rebecce Hall izjavio da su ona i sad već bivši suprug Kate Winslet, Sam Mandes samo prijatelji, izašlo je na vidjelo da je upravo Rebecca bila kamen spoticanja i razlog prekida Kate i Sama

Po svim pokazateljima, osim što je lijepa, Rebecca u potpunosti zadovoljava sve kriterije Sama Mendesajer je rijedak spoj ljepote, pameti i talenta. Uza sve to, Rebeca je kći izuzetno cijenjene britanske figure kazališnog života, sira Petera Hallakoji je jedan od osnivača Royal Shakespeare Company, a bio je i direktor Nacionalnog teatra i koji u svojoj 79. godini trenutačno obnaša dužnost direktora Rose Theatrea u Kingstonu u jugoistočnom Londonu.

Problemi između Kate i Sama počeli su još 2008. tijekom snimanja filma 'Revolutionary Road' koji je režirao Sam, a uz DiCapria glumila upravo Kate Winslet. Kate i Sam imaju dvoje djece, Joea (6) i Miju (9), Kateinu kćer iz prvog braka s redateljem Jimom Threapletonom. Ubrzo nakon što su objavili i službeni razlaz, Kate je sa svoje dvoje djece otputovala u Meksiko.

Dakle, ta od Kate omražena 27-godišnja Rebeccaslavnog oca i ne manje slavnije majke, operne dive Marie Ewing, studirala je englesku književnost na Cambridgeu i već ostvarila zapaženi uspjeh u kazalištu i na filmu. Najviše je pažnje privukla ulogom u filmu Woodyja Allena 'Vicky Cristina Barcelona'. Rebeca i Sam upoznali su se tijekom snimanja njezina debija 'Starter For 10', na kojem je Mandes radio kao izvršni producent, nakon čega je njihovo druženje postalo intenzivno, a on se trudio pribaviti što više uloga za nju. Njihovo sve češće pojavljivanje u javnosti dovelo je Kate do ruba živaca što je bio i osnovni razlog za raskid braka.