PUTINOV KRITIČAR

Katarina Radivojević ljubi bivšeg naftnog magnata

29.09.2016 u 19:10

Bionic
Reading

Beogradska glumica Katarina Radivojević, koju je domaća publika rado gledala u seriji 'Najbolje godine', prema pisanju srpskih medija u vezi je s nekada najbogatijim Rusom i velikim kritičarom Vladimira Putina, Mihailom Hodorkovskim

Lijepa glumica i bivši šef nekada najveće ruske naftne kompanije Jukos upoznali su se prije godinu dana u Los Angelesu. Upoznao ih je odvjetnik Mihaila Hodorkovskog, koji se prema pisanju srpskih tabloida zaljubio u Katarinu na prvi pogled.

Katarina već par godina živi na relaciji Amerika - Srbija. U početku je glumila u predstavama u New Yorku, a potom se preselila u Los Angeles gdje je, iako je imala uspješnu karijeru iza sebe, morala krenuti od nule.


No imala je i ponešto sreće pa je tako sredinom 2014. na lutriji dobila zelenu kartu koju svake godine za imigrante organizira američka vlada. Nakon radnih viza koje je morala periodički produljivati, zelena karta omogućila joj je da u SAD-u neometano živi i radi.

Za bivšim naftnim magnatom, koji živi u egzilu u Švicarskoj, Rusija je prošle godine raspisala tjeralicu, a on je nedavno pokrenuo na internetu projekt 'Umjesto Putina' kojim želi definirati lik oporbenog kandidata za iduće ruske predsjedničke izbore u Rusiji 2018. godine

Par se prema pisanju srpskih medija viđa u Los Angelesu i Berlinu, a kao i uvijek kad se radi o privatnom životu, Katarina vezu s Hodorkovskim nije htjela komentirati.