ASTRO PROFIL

Kakvi su Jarci u svakom od 12 podznaka?

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 07.04.2017 11:03
  • Objavljeno 24.01.2015 u 08:05
jarac zodijak

jarac zodijak

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: paseven

Nakon solarnog znaka, podznak ili ascendent drugi je najvažniji faktor koji određuje astrološki profil ličnosti. Zodijački je to znak koji se nalazi na istočnom horizontu u trenutku rođenja. Tko je rođen oko svitanja, ima isti solarni znak i podznak, a tko je rođen predvečer, ima podznak u suprotnom znaku od solarnog. Za precizno izračunavanje podznaka nužno je poznavati točno vrijeme i mjesto rođenja te konzultirati posebnu tablicu ili se poslužiti računalnim programom

VATRENI ZNAKOVI

Jarac - podznak Ovan

Ovi Jarci imaju jaku osobnost, ambiciju i energiju za ostvarivanje ciljeva. Vrlo im je važno dobiti priznanje za svoja dostignuća, a ako se obogate, nimalo se neće potruditi to sakriti. Sebičnost i netolerancija najveće su im mane, no s godinama postaju mekši.

Jarac - podznak Lav

Ovo kombinacija znakova daje vrlo dinamičnu osobnost i značajnu popularnost. Uživaju u javnoj pozornosti i trude se popeti visoko na društvenoj hijerarhiji. Najčešće su materijalistički nastrojeni te su spremni učiniti sve da bi postigli svoje ciljeve.

Jarac - podznak Strijelac

Ova kombinacija znakova stvara ambiciozne, inteligentne, intuitivne i pronicljive ljude. Riječ je o ljudima koji znaju razabrati dobro od lošega. Jedina slabost im je sklonost snobizmu kada je riječ o obrazovanju i duhovnosti, jer često smatraju da su njihove misli i ciljevi nadmoćni tuđima.


ZEMLJANI ZNAKOVI

Jarac - podznak Bik

Jarci s podznakom u Biku imaju oštar i pronicljiv um. Kreativni su i dinamični, ali uglavnom tradicionalnih pogleda na život. Vole se osjećati važno i moćno te najčešće dolaze do visokih pozicija unutar organizacije. U životu ih najčešće prati sreća, a oni je uspijevaju maksimalno iskoristiti.

Jarac - podznak Djevica

Jarci s ovim podznakom imaju konvencionalne poglede na život. Silno žele biti uspješni i često se drže nadmeno prema ljudima koje ne poznaju. Dobro procjenjuju potencijalne partnere, vrlo su popularni kod suprotnog spola i uvijek imaju nekoga uza sebe.

Jarac - podznak Jarac

Kada je riječ o poslu, dvostruki Jarci najčešće su ambiciozni i tvrdoglavi realisti koje jako privlači društvena moć. Imaju visoke organizacijske sposobnosti, odgovorni su i predani svojim dužnostima. Mogu se domoći visokih poslovnih pozicija jer će i u najtežim trenucima odlično obaviti posao.

ZRAČNI ZNAKOVI

Jarac - podznak Blizanci

Ova kombinacija znakova čini ljude bistrima, pronicljivima i vrlo znatiželjnima. Izrazito su inventivni i mogu za tren oka smisliti nekoliko načina na koje učiniti nešto čega se još nitko nije sjetio. Njihova inteligencija nije kreativna ili emocionalna, nego uglavnom analitička.

Jarac - podznak Vaga

Ovi ljudi još od rane dobi znaju što žele i čvrsto su uvjereni da znaju kako doći do toga. Njihova motivacija i snaga karaktera izazivaju divljenje, a sposobnost zapovijedanja ulijeva strah okolini. Imaju razvijen dar za umjetnost, a ona je mnogima od njih i zanimanje.

Jarac - podznak Vodenjak

Ovi su Jarci vrlo otvoreni i od najranije dobi ostavljaju odličan dojam na druge. Izuzetno cijene znanje pa im je obrazovanje jedna od najvažnijih stvari u životu. Zbog čvrstih stavova i dosljednosti cijenit će ih gotovo cijela okolina, što će im donijeti velik poslovni uspjeh i ugled.

VODENI ZNAKOVI

Jarac - podznak Rak

Ovi su Jarci prilično osjetljivi, ali istovremeno emocionalno jaki. Često se u trenutku kada su u duši bijesni mogu doimati posve mirnima. Imaju urođen instinkt za profesionalni uspjeh, no dovoljno su osjećajni da nikoga ne povrijede dok se uspinju poslovnom ljestvicom.

Jarac - podznak Škorpion

Ovi Jarci posjeduju izobilje energije, a ona ih čini neovisnima već u ranoj dobi. Ambiciozni su, žilavi i često postižu značajan uspjeh. Iako imaju snažno izražen ego, iskreni su, vjerni i obdareni jakim osjećajem dužnosti. Intuicija im je naglašena pa opažaju stvari koje su drugima skrivene.

Jarac - podznak Ribe

Mnogi Jarci s ovim podznakom istinski su humanitarci, a neki od njih i sami pokrenu dobrotvornu organizaciju. Imaju potrebu za istraživanjem duhovnog pa proučavaju filozofiju i religiju. Iako su obdareni dubokim emocijama, naglašena im je i racionalna strana ličnosti pa se ne razbacuju novcem.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!