ASTRO PROFIL

Kakvi su Jarci u ljubavi?

ljubav par sreća

ljubav par sreća

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Jarce prati ugled hladnih, distanciranih i opreznih ljudi čije je povjerenje teško steći. U početku poznanstva rezervirani su i suzdržani, no kad osjete da netko zaslužuje njihovu pažnju, opuštaju se i dozvoljavaju da na površinu isplivaju njihova toplina, šarm i smisao za humor

Veza s Jarcima u početku može biti izazovna zbog njihove nesklonosti pokazivanja osjećaja i dijeljenja dubokih misli. S vremenom oni postaju sve pristupačniji i opušteniji partneri, koje odlikuju odanost i pouzdanost.

Muškarac Jarac

Premda je naizgled hladan i suzdržan, muškarac Jarac ostvaruje značajne uspjehe kod pripadnica nježnijeg spola. Ženama se sviđaju njegova ambicioznost, ustrajnost i odgovornost pa ga žele vezati uz sebe.

Jarac je od mladosti pomalo nesiguran i u strahu od odbijanja ili odbacivanja. Zato mu je lakše osvajati ženu prema kojoj ne gaji dublje osjećaje, nego se upustiti u vezu s onom do koje mu je iznimno stalo.

U životu obično ima mnogo kraćih veza, ali kad sretne ženu u kojoj će prepoznati potencijalnu partnericu s kojom bi mogao zasnovati obitelj, spreman je preuzeti odgovornost i vezati se. Supruga i djeca tad mu postaju prioriteti pa je spreman napraviti sve da bi ih zaštitio i osigurao im što ugodniji život.

Nije odveć maštovit ni romantičan pa partnerica od njega ne bi trebala očekivati izljeve ljubavi i grandiozne geste. Svoju će naklonost pokazivati odanošću i malim znacima pažnje.


Žena Jarac

Na prvi pogled hladna i nedostupna, žena Jarac kod suprotnog spola izaziva strahopoštovanje. Zato joj uglavnom prilaze uspješni ili bahati muškarci koji se ne boje odbijanja.

Njezina ledena ljepota i prigušeni seksipil u kombinaciji s vitkom linijom i lijepo oblikovanim nogama muškarcima su iznimno privlačni, no žena Jarac sve udvarače u početku drži na distanci.

Nije lako zadobiti njezinu pažnju, jer je izbirljiva pa je privlače isključivo snažni i uspješni muškarci. Partnere nerijetko bira na temelju razuma, jer želi sve imati pod kontrolom.

U početku veze partneru nije lako doprijeti do nje pa ima osjećaj da joj nije stalo, no Jarčica se zbog straha od odbijanja dugo suzdržava pokazati emocije.

Kad pronađe muškarca koji joj imponira, sposobnog i uspješnog, ali i dovoljno pažljivog, skida hladnu masku i pokazuje nježnu stranu. Muškarcu kojemu je dopustila da joj se približi otkriva nježnu i osjetljivu duša, koja poput svih žudi za ljubavlju i pažnjom.

Požrtvovna je i spremna mnogo pretrpjeti u ime ljubavi, ali samo ako je sigurna da je partner zaslužuje. Inzistira na vjernosti jer je i sama odana, a u partneru traži oslonac te emotivnu i materijalnu sigurnost. Ne voli burne izljeve emocija, već ljubav pokazuje djelima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!